GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

De ce să vă petreceți escala într-un lounge al aeroportului?

Novum Timisoara / Noutati  / De ce să vă petreceți escala într-un lounge al aeroportului?

De ce să vă petreceți escala într-un lounge al aeroportului?

Rent a Bus spre aeroport si inapoi in oras

Inainte de a pleca, probabil vă întrebați cum puteți ajunge repede și eficient la aeroport, mai ales dacă sunteți un grup mai mare de persoane. Și aici avem o soluție, anume serviciile de rent a bus din Timișoara, oferite de compania Novum. În cadrul serviciilor de rent a bus din Timișoara, puteți beneficia de numeroase avantaje, la prețuri foarte mici. De asemenea, specialiștii Novum vă sunt permanent la dispoziție, astfel încât dumneavoastră să vă puteți bucura de o experiență cât mai plăcută posibil, alături de persoanele dragi sau de colegii de serviciu!

Servicii complete de rent a bus pentru transferul catre aeroport

În cazul în care zborul dumneavoastră are escală, probabil în momentul de față încercați să vă planificați timpul în acea escală. De asemenea, dacă durata acesteia este foarte mică, suntem convinși că luați în calcul petrecerea escalei într-un lounge al aeroportului. Însă, în cazul în care nu sunteți convins de avantajele acestuia, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta trei motive pentru care să alegeți să vă petreceți escala într-un asemenea loc. Vă asigurăm că nu veți regreta alegerea!

Relaxare

Unul dintre principalele motive ale escalei într-un lounge din aeroport este relaxarea. Aici totul este special conceput astfel încât pasagerii să se relaxeze și să se simtă bine, într-un mediu curat și plăcut din punct de vedere vizual. Mai mult decât atât, astfel de locuri sunt foarte liniștite, astfel încât să vă încărcați bateriile, chiar dacă vă aflați într-un aeroport plin cu pasageri. De asemenea, lounge-urile din aeroporturi conțin foarte multe zone confortabile, astfel încât să vă încărcați bateriile, chiar dacă vă aflați în incinta hotelului. În plus, să nu uităm faptul că nu trebuie să părăsiți aeroportul pentru a vă bucura de puțină relaxare și liniște, ci vă puteți bucura de acestea chiar în incinta sa.

Mâncare delicioasă

Un alt avantaj al lounge-urilor este mâncarea, ce este absolut delicioasă și bine venită, mai ales după un zbor lung, în care nu ați reușit să mâncați mai nimic. Astfel, în cadrul unui lounge, vă puteți bucura de mâncăruri delicioase, într-un cadru relaxant și liniștit. De asemenea, tot aici puteți savura o cafea delicioasă, și bine meritată, mai ales dacă ați avut un zbor lung și aveți nevoie de o cafea care să vă încarce bateriile. În plus, vă puteți bucura de toate acestea la prețuri foarte mici.

Sunteți mai productiv

În cazul în care aveți anumite lucruri de rezolvat și doriți să vă ocupați de acestea în aeroport, nu ezitați să mergeți într-un lounge, pentru a vă putea face treaba așa cum trebuie. Deoarece este o zonă foarte liniștită a aeroportului, vă veți putea concentra foarte bine asupra lucrurilor pe care le aveți de făcut. Mai mult decât atât, aceste zone sunt dotate, de cele mai multe ori, și cu prize, astfel că, în cazul în care ați rămas fără baterie la laptop sau la telefonul mobil, vă puteți încărca bateria fără probleme, pentru a vă putea continua treaba.

Call Now ButtonSuna Acum