GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Există locuri gratuite în Amsterdam?

Novum Timisoara / Noutati  / Există locuri gratuite în Amsterdam?

Există locuri gratuite în Amsterdam?

Servicii Rent a Car city break Amsterdam in 2020

Avem o lume impresionantă, plină de locuri spectaculoase pe care trebuie să le descoperim. De aceea, compania Novum vă oferă servicii de rent a car în Timișoara, pentru a putea ajunge chiar și în cele mai misterioase locuri, alături de cei dragi. Mașinile oferite de serviciile de rent a car din Timișoara ale companiei Novum sunt atent selecționate, astfel încât dumneavoastră să aveți parte de o experiență inedită. În plus, acum aveți oportunitatea de a conduce mașina mult visată, contra unei sume extrem de accesibile.

Deși multe persoane consideră orașul Amsterdam o locație destul de scumpă, trebuie să vă menționăm că există numeroase locuri pe care le puteți descoperi gratuit, fără a cheltui sume exorbitante pe bilete de intrare. Astfel, cu banii rămași, vă puteți prelungi concediul. Și cine nu iubește un concediu lung și relaxant, în care să uitați complet de griji și probleme? Așadar, dacă și dumneavoastră doriți să vedeți cât mai multe locuri gratuite din Amsterdam, ați ajuns în locul potrivit, deoarece articolul de astăzi este dedicat acestui subiect. Haideți să vedem împreună ce am descoperit!

Moara de vânt

Dacă până acum nu ați știut, morile de vând sunt un simbol pentru Olanda, cci, Amsterdam nu putea fi lipsit de un astfel de obiectiv. Deși nu poate fi considerat neapărat un monument, morile de vânt fac parte din cultura Olandei, deci, nu ar trebui ratate, măcar din curiozitate. Una dintre aceste mori este și Molen De Gooyer at Funenkade, amplasată foarte aproape de centrul capitalei Amsterdam, așadar, în cazul în care aveți drum prin zonă, ar fi și păcat să o ratați. Dacă aveți și o lumină bună, puteți obține niște cadre absolut superbe.

The Waag

The Waag este o construcție foarte asemănătoare cu un castel din perioada medievală, fiind o lucrare concepută în anii 1488. Acest monument a făcut mulți ani parte din zidurile Amsterdamului, acum având rolul de obiectiv turistic. Construcția sa este una absolut fabuloasă, iar în cazul în care doriți să aflați mai multe detalii cu privire la trecutul și istoria capitalei Olandei, cu siguranță nu trebuie să îl ratați. Veți avea doar de câștigat. Ca un punct de reper, construcția The Waag poate fi văzută în Piața Nieuwmarkt.

Vodelpark

După ore îndelungate în care ați descoperit informații fascinante cu privire la istoria și cultura olandeză, este de la sine înțeles că o plimbare prin parc este mai mult decât esențială, astfel încât să vă reîncărcați bateriile. În plus, dacă aveți ocazia să îl descoperiți pe perioada verii, cu atât mai bine. Aici se organizează numeroase evenimente și festivaluri culturale, de la concerte și până la piese de teatru, deci, este imposibil să nu găsiți un eveniment de acest gen care să nu vi se potrivească. Cu toate acestea, chiar dacă nu aveți oportunitatea de a vă bucura de o zi de festival, parcul merită toată atenția, impresionând prin simplitatea și liniștea oferită publicului.

Call Now ButtonSuna Acum