GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Locurile fabuloase din Budapesta, pe care nu trebuie să le ratați in 2020

Novum Timisoara / Noutati  / Locurile fabuloase din Budapesta, pe care nu trebuie să le ratați in 2020

Locurile fabuloase din Budapesta, pe care nu trebuie să le ratați in 2020

Rent a car pentru city break-uri in Budapesta in 2020

Budapeste este un oraș foarte aproape de România, putând ajunge aici chiar și cu mașina. De aceea, pentru acest pas, compania Novum vă oferă servicii de rent a car în Timișoara, astfel încât să descoperiți destinațiile mult dorite, cât mai repede posibil. Calitatea și profesionalismul sunt cuvintele reprezentative pentru serviciile de rent a car din Timișoara ale companiei Novum.

Budapesta este un oraș foarte apropiat de România, nefiind nevoie să parcurgeți distanțe lungi cu avionul, însă, acest lucru depinde foarte mult și de orașul în care locuiți. Cu toate acestea, Budapesta este unul dintre orașele cele mai frumoase din Europa, aici regăsindu-se câte un loc potrivit pentru oricine. De aceea, în articolul de astăzi vă vom prezenta câteva locuri fabuloase din Budapesta, pe care trebuie să le vizitați fără doar și poate. Aveți mare grijă căci aceste locuri creează dependență!

Palatul Parlamentului

Și Budapesta are un Palat al Parlamentului absolut superb, ce este permanent la dispoziția turiștilor, contra unei sume de aproximativ 6,5 euro, taxă pentru toți turiștii cu vârsta de peste 18 ani. Cu toate acestea, este foarte important să verificați tarifele de intrare, pentru că acestea variază foarte mult în funcție de vârstă și naționalitate. Deși poate părea o taxă destul de mare, Palatul Parlamentului este absolut superb, un loc de poveste, parcă rupt din poveștile cu prinți și prințese. Iar toate acestea sunt doar la câteva ore de România!

Podurile din Budapesta

Budapesta este recunoscută pentru podurile sale peste Dunăre, fiind nouă poduri peste Dunăre fabuloase, pe care nu trebuie să le ratați. Pentru o experiență inedită, sugestia noastră este să le vizitați pe timp de noapte sau, dacă aveți ocazia la răsăritul sau la apusul soarelui. Din păcate, există și un dezavantaj al acestor poduri, și anume tariful. Prețul de pornire este de 15 euro de persoană, un tarif destul de mare. Cu toate acestea, experiența este superbă, iar în cazul în care nu doriți să le vizitați pe toate nouă podurile, vă puteți rezuma la unul singur. Însă, dacă este posibil, sugestia noastră este să vă organizați astfel încât să le puteți descoperi pe toate nouă.

Basilica Sf. Ștefan

Dacă până acum toate obiectivele turistice menționate anterior au avut un tarif de intrare Basilica Sf. Ștefan face excepție de la regulă, intrarea fiind gratuită. De asemenea, aceasta este cea mai importantă biserică din Ungaria, deci, clar nu trebuie ratată mai ales dacă doriți să aflați mai multe informații cu privire la fondatorul statului Ungar, și anume Ștefan cel Sfânt. De ce este basilica locul potrivit? Pentru că aceasta găzduiește brațul drept al regelui, fiind nu doar un locaș de cult, ci și un loc încărcat de istorie și energie. În plus, foarte aproape de biserică este și o stație de metrou, pentru a putea ajunge în toate locurile orașului.

Call Now ButtonSuna Acum