GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei capitale europene pe care trebuie să le vizitați

Novum Timisoara / Noutati  / Trei capitale europene pe care trebuie să le vizitați

Trei capitale europene pe care trebuie să le vizitați

Rent a car pentru city break in capitale europene

Pentru ca sejurul dumneavoastră să fie complet, compania Novum vă oferă servicii de rent a car în Timișoara, astfel încât să puteți ajunge în locurile mult visate. De asemenea, serviciile de rent a car din Timișoara sunt întotdeauna atent verificate, pentru că siguranța dumneavoastră este întotdeauna o prioritate pentru noi. Suntem întotdeauna dornici de a vă oferi cele mai bune produse și servicii, de aceea, mașinile Novum sunt atent selecționate și verificate. Dacă și dumneavoastră aveți nevoie de o mașină care să vă conducă în locuri inedite, haideți să ne cunoaștem!

De cele mai multe ori, atunci când alegem o destinație din afara României pentru concediu, suntem tentați să alegem țări din Europa, tocmai pentru că acestea sunt și cele mai cunoscute. În plus, datorită culturii destul de asemănătoare, în cazul în care alegeți concedii mai lungi, sunt șanse foarte mari să vă adaptați locurilor, fără să vă simțiți nesigur sau inconfortabil. De aceea, în cazul în care și dumneavoastră doriți să aflați câteva capitale europene potrivite pentru un concediu alături de cei dragi, cu siguranță acest articol vi se va potrivi.

Berlin, Germania

Germania este una dintre cele mai frumoase țări din Europa, impresionând fiecare turist prin siguranța pe care o oferă locuitorilor. Unul dintre orașele de neratat este chiar capitala sa, și anume Berlinul, un loc încărcat de istorie și frumos, ce vă va lua ochii încă de la primi pașii pe tărâmul nemțesc. Cu toate acestea, este foarte important să vă organizați sejurul devreme, pentru a beneficia de tarife reduse, căci Berlinul este o destinație destul de iubită de turiștii de pretutindeni. În plus, dacă veți avea oportunitatea de a ajunge aici, nu lăsați acasă camera foto, căci peisajele și cadrele sunt absolut fabuloase. Nu sunt de ratat!

Atena, Grecia

Grecia este una dintre destinațiile preferate de către iubitorii de mare și soare, însă acest lucru nu reprezintă neapărat o regulă general valabilă. Astfel, ca și în cazul Berlinului, Atena. Ascunde o istorie bogată, pe care o veți putea descoperi doar în cazul în care ajungeți pe aceste meleaguri. De asemenea, Atena oferă numeroase obiective turistice unde puteți intra gratuit în anumite perioade, deci, nu uitați să țineți cont și de aceste detalii atunci când vă programați sejurul. Cu toții ne dorim să descoperim locuri noi, cu un buget mic, nu-i așa?

Paris, Franța

Franța este una dintre țările de suflet pentru orice turist care a ajuns pe astfel de meleaguri, iar Parisul este deopotrivă motivul pentru acest lucru. Oricât de vizitat ar fi, Orașul Luminilor nu se va demoda niciodată, aici regăsindu-se câte ceva pentru fiecare. Fie că vorbim de mult cunoscutul Turn Eiffel, fie că vorbim despre Muzeul Louvre, în Paris este imposibil să vă plictisiți, indiferent de durata sejurului. Tot ce trebuie să faceți este să aveți timpul liber necesar pentru a descoperi toate aceste locuri. Cu siguranță nu vă va dezamăgi!

Call Now ButtonSuna Acum