GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei obiective turistice din Malta pe care le puteți vizita gratuit

Novum Timisoara / Noutati  / Trei obiective turistice din Malta pe care le puteți vizita gratuit

Trei obiective turistice din Malta pe care le puteți vizita gratuit

Rent a car city break Malta 2020

Știm cât de important este transportul pentru a vă putea bucura de cele mai frumoase peisaje, de aceea, compania Novum vă oferă servicii de rent a car din Timișoara, astfel încât să petreceți cât mai mult timp în compania persoanelor dragi. Suntem întotdeauna dornici de a vă oferi calitate și siguranță, de aceea, serviciile de rent a car din Timișoara oferite de compania Novum sunt atent verificate, mașinile având parte de o îngrijire specială.

Din lipsa unui buget nu foarte mare pentru concedii și vacanțe, tot mai multe persoane aleg să își amâne sejurul, considerând că suma pe care o dețin nu este suficientă pentru o experiență inedită. Din fericire, lucrurile nu stau deloc așa, existând locații, chiar și în afara țării noastre pe care le puteți descoperi gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să vă documentați puțin, astfel încât să vedeți perioada și locațiile disponibile. Iar una dintre aceste țări este chiar Malta, o țară mică însă plină de frumuseți ce merită descoperite. De aceea, în articolul de astăzi vă vom prezenta trei obiective turistice de care să vă bucurați gratuit. Dacă sunteți curioși, haideți să le descoperim împreună!

Mdina

Mdina este o fostă capitală a țării, acum găsindu-se doar 300 de locuitori foarte calmi și liniștiți. Mdina este recunoscut ca fiind Orașul Tăcerii, așadar, aveți mare grijă, în special dacă sunteți turiști puțin mai zgomotoși, pentru că veți vedea numeroase panouri și indicatoare ce vă vor ruga să păstrați liniștea. Trecând de acest lucru destul de neimportant, orașul este superb, situat chiar în vârful unui deal. De asemenea, acesta este construit în stil medieval, fortificat.

Domul din Mosta

Al treilea cel mai mare dom din lume este chiar Domul din Mosta, acesta impresionând fiecare turist datorită dimensiunilor sale deloc modeste. În ciuda evenimentelor mai puțin dorite care ar fi vrut să ducă la distrugerea acestui obiectiv turistic, Domul s-a menținut și se menține chiar și în zilele noastre, pentru ca sute de turiști să îl admire cu fiecare ocazie. Acesta a fost construit în secolul al XIX-lea, pe parcursul a 27 de ani, pe locul unei foste biserici renascentiste. Dacă aveți oportunitatea de a ajunge la acesta, cu siguranță nu trebuie ratat!

Străduțele din Valleta

Valleta este actuala capitală a Maltei, de aceea, aici veți descoperi cei mai mulți turiști veniți pentru a cunoaște mai mult. Dacă și dumneavoastră aveți ocazia de a descoperi frumosul oraș, nu trebuie să ratați sub nicio formă plimbările pe străduțele istorice din Valleta, unde veți avea oportunitatea de a cunoaște mai multe informații cu privire la istoria capitalei Maltei. Nu doar istoria atrage anual sute de turiști, ci și peisajele superbe, ce vă vor lua ochii la fiecare pas. Dacă sunteți pasionat de fotografie, nu vă lăsați aparatul foto acasă, pentru că aveți numeroase cadre de surprins.

Call Now ButtonSuna Acum