GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Ce puteți vizita într-un sejur în Strasbourg in 2020?

Novum Timisoara / Noutati  / Ce puteți vizita într-un sejur în Strasbourg in 2020?

Ce puteți vizita într-un sejur în Strasbourg in 2020?

Rent a car city break Strasbourg 2020

O experiența nu poate fi perfectă fără un transport pe măsură. În această situație, compania Novum oferă tuturor turiștilor iubitori de frumos servicii de rent a car în Timișoara, astfel încât să puteți descoperi locurile mult visate, fără ca transportul să mai reprezinte o problemă. Alături de serviciile de rent a car din Timișoara oferite de compania Novum vă veți putea bucura de locații inedite, petrecând clipe de neuitat alături de cei dragi. Suntem întotdeauna dornici de a vă oferi mașini de calitate, sigure și comode, iar acest lucru ne face o echipă de profesioniști.

Strasbourg nu este doar capitala Uniunii Europene, ci și un oraș care are mult potențial pe plan turistic. Dacă încă nu ați ajuns aici, cu siguranță ar trebui să o faceți, pentru că frumusețea orașului vă va lua ochii la tot pasul. Indiferent de perioada anului în care ajungeți aici, locurile vă vor întâmpina cu mare drag, prezentându-vă o mică parte din cultura și istoria orașului Strasbourg. Iar pentru că aceste locuri nu sunt deloc puține la număr, în acest articol vă vom prezenta câteva obiective pe care ar trebui să le bifați dacă veți avea oportunitatea de a ajunge pe aceste meleaguri. Dacă sunteți pregătit, haideți să le descoperim împreună!

Catedrala Notre Dame

Probabil veți spune că am confundat Parisul cu Strasbourg, însă lucrurile nu stau deloc așa. Și în Strasbourg veți putea admira Catedrala Notre Dame, construită în stil gotic. Deși la o primă vedere poate semăna destul de mult cu monumentul parizian, dacă reușiți să o descoperiți și la interior, lucrurile nu sunt deloc așa. Chiar dacă predomină stilul gotic, mai ales la exterior, interiorul este dominat de eleganță și rafinament, în ciuda dimensiunilor destul de mari ale catedralei. Din păcate, pentru a putea fi vizitată și la interior, intrarea costă 2 euro, însă, după opinia noastră, suma este una acceptabilă, raportat la experiența oferită.

Centrul orașului

Iar aici ne referim în special la centrul istoric al orașului Strasbourg, unde vă veți simți pe două tărâmuri: tărâmul francez și cel nemțesc. Tocmai datorită arhitecturii clădirilor, vă veți putea bucura de o atmosferă boemă, cum rar se mai întâlnește în ziua de astăzi, când toți suntem conduși de tehnologie și modernitate. Dacă sunteți iubitori de frumos în adevăratul sens al cuvântului, nu ar trebui sub nicio formă să ratați centrul istoric al orașului Strasbourg.

La Petite France

Fiindcă ne aflăm totuși pe tărâm francez, în Strasbourg veți putea descoperi și cartierul La Petite France, un loc foarte iubit de meșteșugari pe vremuri. Deși astăzi a rămas doar un simplu obiectiv turistic, clădirile și arhitectura este exact ca acum câțiva zeci de ani, așa cum o știau celebrii tăbăcari din oraș. Această zonă este situată în partea vestică, deci, dacă reușiți să ajungeți în Strasbourg, ar trebui să îi acordați măcar câteva minute pentru că obiectivele nu sunt de ratat. În plus, nu trebuie să plătiți bilete de intrare, experiența fiind una absolut gratuită.

Call Now ButtonSuna Acum