GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Ce trebuie să știți dacă plănuiți o vizită în Amsterdam in 2020?

Novum Timisoara / Noutati  / Ce trebuie să știți dacă plănuiți o vizită în Amsterdam in 2020?

Ce trebuie să știți dacă plănuiți o vizită în Amsterdam in 2020?

Rent a car pentru concediu in Amsterdam in 2020

Pentru că ne dorim să ajungeți în cele mai spectaculoase locuri alături de cei dragi, compania Novum vă oferă servicii de rent a car în Timișoara, pentru ca problema transportului să rămână una de domeniul trecutului. Dacă încă nu ați apelat la serviciile de rent a car din Timișoara, oferite de compania Novum vă invităm să o faceți chiar acum, pentru că nu aveți absolut nimic de pierdut, ci din contră, veți avea doar de câștigat. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați chiar acum, iar noi ne vom ocupa imediat de comanda dumneavoastră, astfel încât mașina aleasă să vi se potrivească perfect!

Capitala Olandei reușește să impresioneze anual mii de turiști prin cultura și frumusețile sale, în ciuda discuțiilor mai mult sau mai puțin adevărate cu privire la activitățile din această zonă. Cu toate acestea, Amsterdam este și va rămâne o destinație ideală pentru multe persoane, în special dacă doriți să vă petreceți sejurul într-o atmosferă de poveste. Orașul ascunde multe frumuseți pe care trebuie neapărat să le descoperiți, de aceea, prin intermediul acestui articol vom încerca să vă prezentă câteva lucruri reprezentative pentru Amsterdam. Dacă v-am stârnit curiozitatea, atunci haideți să vedem ce am pregătit!

Construcția de apă

Deși la prima vedere ați putea spune că vorbim despre Veneția, trebuie să știți că și Amsterdam este un oraș construit pe apă. Din păcate, în Amsterdam nu vă veți bucura de aceeași atmosferă ca și în Veneția, acest lucru făcându-l unic. Aici veți regăsi peste 150 de canale, apa fiind filtrată la fiecare trei luni., apa fiind filtrată la fiecare trei luni. Orașul este absolut superb, impresionând fiecare turist  indiferent de dorințele sale. Așadar, în cazul în care aveți oportunitatea de a ajunge în Amsterdam, recomandarea noastră este să vă păstrați măcar câteva zile pentru a vă bucura de frumusețile capitalei olandeze.

Cele mai multe biciclete

Amsterdam (și implicit Olanda) este recunoscut pentru numeroasele biciclete pe care le dețin locuitorii orașului, fiecare dintre aceștia având cel puțin una. Așadar, dacă doriți să vă adaptați așa cum se cuvine orașului, vă sugerăm să aveți o bicicletă, pentru a vă bucura în adevăratul sens al cuvântului de bogăția orașului Amsterdam. În oraș se găsesc aproximativ un milion de biciclete, numărul de locuitori fiind de aproximativ 800.000. O cifră impresionantă, dar și foarte greu de întrecut, de aici și menținerea Amsterdamului în topul orașelor cu cele mai multe biciclete.

Potrivit pentru iubitorii de cafea

În cazul în care sunteți un mare iubitor de cafea, atunci Amsterdam este destinația ideală. Aici veți regăsi peste 1500 de cafenele și baruri, de care nu vă veți plictisi, fiecare dintre acestea oferind clienților o experiență inedită. Așadar, într-o după-amiază liniștită, sugestia noastră este să vă relaxați savurând o ceașcă de cafea olandeză, care să vă încânte papilele gustative. Sau, pentru o seară de distracție în stil olandez, barurile vă stau la dispoziție oricând. Tot ce trebuie să faceți este să le treceți pragul.

Call Now ButtonSuna Acum