GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei plaje europene cu nisip colorat

Novum Timisoara / Noutati  / Trei plaje europene cu nisip colorat

Trei plaje europene cu nisip colorat

Rent a car pentru un concediu prin Europa in 2020

O călătorie nu poate fi perfectă fără un transport bun, nu-i așa? Astfel, compania Novum vă oferă servicii de rent a car în Timișoara, pentru ca transportul să fie o problemă de domeniul trecutului. Calitatea și varietatea sunt elementele de bază ale serviciilor de rent a car din Timișoara, de aici și dorința noastră de a vă oferi întotdeauna mașini verificate, care să vă confere o stare de siguranță oriunde și oricând.

Europa este plină de surprize, aici regăsindu-se câte ceva pentru fiecare, indiferent dacă sunteți iubitori de mare sau de munte. De aceea, în articolul de astăzi vă vom prezenta trei țări din continentul nostru, unde plajele cu nisip colorat atrag anual mii de turiști. Dacă sunteți curioși să le cunoașteți, rămâneți alături de noi!

Grecia

În Grecia, mai exact în Insula Creta există plaja Elafonissi, recunoscută în rândul turiștilor datorită nisipului său roz. De asemenea, contrastul dintre albastrul apei și rozul nisipului este unul spectaculos, ce nu este de ratat, mai ales dacă vă doriți o experiență inedită. Mai mult decât atât, în cazul în care vă doriți să beneficiați de prețuri mai reduse, sugestia noastră este să vă rezervați din timp locurile, căci zona este foarte căutată. Astfel, puteți să vă planificați mult mai bine sejurul, pentru ca experiența să fie una plăcută. În plus, Insula Creta nu este doar despre mare și plajă, aici regăsindu-se numeroase locuri de vizitat și descoperit, pe care nu trebuie să le ratați. Priveliștile încântătoare și gastronomia delicioasă vă vor încânta atât privirea, cât și papilele gustative.

Malta

O altă destinație cu o plajă superbă este Insula Gozo, din Malta. Plaja se numește Ramla Bay, fiind recunoscută pentru nisipul său roșu. Vă puteți imagina ce contrast spectaculos creează această plajă cu albastrul apei, nu-i așa? Pe lângă frumusețea locurilor, prețurile sunt mai mult decât accesibile, mai ales în extrasezon, când nu este atât de aglomerat. Chiar dacă la prima vedere o vacanță planificată în extrasezon poate fi considerată plictisitoare, în Malta, lucrurile nu stau deloc așa. Ci din contră! Dacă vă doriți cadre senzaționale, dar și o liniște care să vă încarce cu energie pozitivă, perioada extrasezonului este ideală.

Portugalia

Portugalia este și ea o destinație foarte iubită de pasionații de plajă și soare, Algarve fiind locul unde nisipul portocaliu și cel galben guvernează întreaga plajă. Mai mult decât atât, nu doar nisipul portocaliu și albastrul apei sunt vedetele acestor locuri, ci și stâncile impunătoare, ce vă vor transpune într-un cadru de poveste. În plus, ce mai trebuie spus este varietatea de plaje, sudul Portugaliei fiind recunoscută pentru numeroasele plaje oferite turiștilor de pretutindeni. Nici la capitolul prețuri, Portugalia nu stă rău, existând sejururi de câteva zile la prețul de aproximativ 200 de euro de persoană, cazarea, dar și transportul cu avionul fiind incluse în preț. Nu sună deloc rău, nu-i așa?

Call Now ButtonSuna Acum