GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Rent a Car cu Sofer Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Rent a Car cu Sofer Timisoara


Rent a Car cu Sofer Timisoara | Rent a Car TimisoaraNu toata lumea are permis de conducere. si nu toata lumea are dispune de timpul si energia necesare sa circule prin traficul aglomerat al unui oras necunoscut. Din fericire, asta nu inseamna ca trebuie sa uitati de confortul transportului cu masina, pentru ca exista solutii.

Fie ca sunteti intr-o deplasare in interes de afaceri si nu cunoasteti  Timisoara, fie aveti nevoie de un mijloc de transport a unor persoane din Timisoara ori a unor grupuri numeroase, compania Novum Rent a Car Timisoara a gandit serviciul de rent a car cu sofer in Timisoara special pentru dumneavoastra.

In cazul in care termenul va este neclar, o sa detaliem in cele ce urmeaza. Serviciul de rent a car cu soferTimisoara presupune inchirirerea masinilor din Timisoara impreuna cu inchirierea unor soferi personali, tot din Timisoara, pentru a va putea bucura de o calatorie sigura si confortabila.

Cand puteti opta pentru o varianta de transport de persoane cu sofer in Timisoara? Ei bine, contextele in care se recomanda apelarea la un serviciu de rent a car cu sofer variaza de la excursii cu scoala la inchirieri limuzine cu sofer pentru un eveniment aparte, iar Novum Rent a Car Timisoara are solutii pentru fiecare dintre ele.

Serviciul de inchirieri auto in aceste conditii se face din Timisoara, dar poate fi folosit atat in vederea transportului local cu sofer, cat si in afara localitatii Timisoara.

Marele avantaj al serviciilor de rent a car cu sofer Timisoara este ca scapati de orice grija a transportului si va puteti bucura de calatorie.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum