GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Rent a Car Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Rent a Car Timisoara


rent-a-car-timisoara-mercedes-e-class

Pentru cei care se afla mereu pe drumuri, in interes personal sau de afaceri, compania Novum Rent a Car din Timisoara pune la dispozitie o serie de serivicii de inchirieri auto in Timisoara, foarte variate, de la inchirieri de masini cu sau fara sofer la inchirieri de microbuze, ambele disponibile in Timisoara.

Incercam sa acoperim nevoile cele mai diverse si exigentele cele mai inalte, de aceea gama noastra de servicii este intr-un continuu proces de dezvoltare si adaptare la cerintele dumneavoastra.

Fie ca aveti nevoie de transport de la sau catre aeroportul Traian Vuia din Timisoara, sau, de ce nu, cautati o solutie rentabila de transport intre orase (transport Timisoara-Oradeatransport Timisoara-Resitatransport Timisoara-Bucuresti etc.), serviciile noastre de rent a car Timisoara reprezinta un mod ieftin si eficient de a va rezolva toate problemele legate de transportul persoanelor in Timisoara sau in afara acesteia.

Masinile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri in cadrul serviciilor de rent a car Timisoara sunt masini noi, in stare foarte buna, avand capacitate standard sau tip microbuz, in functie de nevoile dumneavoastra.

Asadar, fie ca locuiti in Timisoara si calatoriti frecvent, fie ca sunteti doar in vizita in orasul de pe Bega si sunteti in cautarea unui mijloc de transport ieftin si flexibil, serviciile de inchirieri auto ale Novum Rent a Car Timisoara sunt cele de care aveti nevoie.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum