GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Ce puteți vizita în Roma in 2020?

Novum Timisoara / Noutati  / Ce puteți vizita în Roma in 2020?

Ce puteți vizita în Roma in 2020?

Rent a car pentru vacante in Roma 2020

Nu doar destinația transformă un concediu banal în unul de vis, ci și transportul. De aceea, compania Novum oferă tuturor doritorilor servicii de rent a car în Timișoara, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai frumoase locuri, indiferent de ora sau zi. Mai mult decât atât, serviciile de rent a car din Timișoara sunt permanent la dispoziția clienților, mașinile fiind atent verificate și întreținute de persoane specializate, tocmai pentru că în trafic, siguranța este pe primul loc.

Italia nu este cunoscută de turiști doar prin gastronomia sa delicioasă, reprezentată de mult iubita pizza, ci și de numeroasele obiective turistice ce reușesc să ia ochii curioșilor la tot pasul. Unul dintre orașele pline de istoria din Italia este chiar capitala țării, și anume Roma. Având un trecut atât de încărcat, este de la sine înțeles că obiectivele turistice nu aveau cum să lipsească dintr-un astfel de oraș. Tocmai de aceea, în cadrul acestui articol vă vom prezenta câteva locuri pe care trebuie să le vizitați în cazul în care aveți ocazia să ajungeți în Roma. Haideți să le descoperim împreună!

Vaticanul

După cum bine știți, Vaticanul este una dintre locațiile iconice pentru Roma, aici putând fi descoperită o parte din istoria Romei. Din păcate, aici se regăsesc și numeroase muzee unde va trebui să așteptați la cozi destul de lungi, însă, depinde foarte mult și de perioada în care alegeți să vizitați Roma. Puteți achiziționa bilete cu intrare prioritară, însă costul acestora este destul de piperat. Mai mult decât atât, dacă doriți să vă bucurați de această locație gratuit, puteți vizita muzeele în ultima duminică din fiecare lună când, între orele 9 și 13:45 intrarea este gratuită pentru oricine.

Castelul și Podul Saint’ Angelo

Un alt obiectiv turistic este Castelul Saint Angelo, acompania și de podul cu același nume. Castelul a fost construit în anul 139, având numeroase utilizări de-a lungul timpului, de la mausoleu și până la închisoare. Din păcate, pentru a vizita acest monument impresionant va trebui să achitați o taxă de 13 euro, însă, având în vedere frumusețea locului, suntem de părere că trebuie să îi dați o șansă, pentru că nu veți regreta. Podul este construit peste râul Tibru, aici putând fi fotografiate niște cadre absolut superbe, atât cu statuile de pe pod, cât și cu impresionantul castel.

Piața Navona

Piața Navona este situată chiar în centrul Romei, aici regăsindu-se atât clădiri ce ilustrează perfect arhitectura zonei, cât și fântâni faimoase, printre care se numără Fântâna celor Patru Fluvii de pe Patru Continente. Așa cum am menționat, Roma este o bucată de istorie pentru fiecare dintre noi, iar aceste piese sunt dovezile care confirmă acest lucru. Deși la prima vedere pot părea plictisitoare, dacă veți reuși să le cunoașteți poveste, vă asigurăm că vă vor stârni admirația și respectul, mai ales pentru momentele nu foarte frumoase când astfel de obiective turistice au avut roluri esențiale.

Call Now ButtonSuna Acum