GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei destinații potrivite pentru iubitorii de mare in 2020

Novum Timisoara / Noutati  / Trei destinații potrivite pentru iubitorii de mare in 2020

Trei destinații potrivite pentru iubitorii de mare in 2020

Rent a car vacante la mare in 2020

Orice vacanță impecabilă are nevoie de un mijloc de transport, care să vă permită să ajungeți în cele mai misterioase locuri, care să ofere o experiență unică. De aceea, pentru a scăpa de această problemă, compania Novum vă oferă servicii de rent a car în Timișoara, astfel încât transportul să fie o problemă de domeniul trecutului. Alături de serviciile de rent a car din Timișoara, oferite de compania Novum veți avea ocazia de a testa mașina mult dorită, toate acestea într-o atmosferă relaxantă, alături de cei dragi.

Vară, plajă, soare, mare… Toate acestea creează un cadru de poveste, nu-i așa? În special pentru un concediu de câteva zile (luni de zile) alături de cei dragi, admirând frumusețea peisajelor parcă neatinse de picior de om. Așadar, dacă și dumneavoastră vă doriți să descoperiți cele mai frumoase destinații unde plaja și marea sunt piesele principale, cu siguranță acest articol vi se potrivește mănușă. Haideți să descoperim împreună cele trei destinații potrivite pentru iubitorii de mare?

Grecia

Probabil știți deja cât de iubită este Grecia de către pasionații de mare, aici regăsindu-se un cadru absolut fabulos, ce nu trebuie ratat. Una dintre locațiile de vis este Insula Creta, cea mai mare insulă a Greciei, cunoscută pentru plajele sale cu nisip alb și roz. De asemenea, mâncarea din Creta este absolut delicioasă, având oportunitatea să o savurați alături de un vin bun și un peisaj de poveste. Pe de altă parte, dacă nu doriți să ajungeți în Insula Creta, vă puteți orienta către Insula Santorini. Dacă în Creta plajele cu nisip alb domină peisajele, în Santorini nisipul negru este vedeta locației. Mai mult decât atât, dacă doriți să cunoașteți și o mică parte din Grecia, cu siguranță Santorini este destinația ideală, aici regăsindu-se și o parte din străduțele cu locuințe tradiționale, simple, însă absolut superbe.

Portugalia

Deși plajele din Portugalia pot fi destul de aglomerate mai ales în sezonul estival, dacă alegeți o perioadă mai liberă vă puteți bucura de toată frumusețea acestora. Una dintre destinațiile din Portugalia, unde vă puteți bucura de plaje superbe este Algarve, o locație iubită de orice turist, fie el român, portughez sau spaniol. Contrastul apei cu portocaliul plajei este spectaculos, iar o dată cu apusul soarelui (sau cu răsăritul acestuia), lucrurile devin din ce în ce mai interesante.

Spania

Nici Spania nu face excepție de la frumusețea plajelor, așadar, dacă vă doriți să ajungeți pe tărâmuri de poveste, Insulele Canare sunt destinația ideală. În plus, în cazul în care alegeți să vă rezervați din timp concediul, vă veți bucura de prețuri accesibile, la hoteluri impecabile. Așadar, nu uitați să vă organizați din timp. De asemenea, vă puteți plasa concediul nu neapărat în cadrul sezonului estival, astfel încât să vă bucurați de priveliști superbe, fără aglomerație, așa cum se întâmplă în lunile de vară.

Call Now ButtonSuna Acum