GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei locuri din Viena pe care le puteți vizita gratuit in 2020

Novum Timisoara / Noutati  / Trei locuri din Viena pe care le puteți vizita gratuit in 2020

Trei locuri din Viena pe care le puteți vizita gratuit in 2020

Rent a car weekend break Viena 2020

Pentru a descoperi cele mai frumoase locuri alături de cei dragi, compania Novum vă oferă servicii de rent a car în Timișoara, astfel încât să petreceți clipe minunate împreună. De ce să alegeți serviciile de rent a car din Timișoara ale companiei Novum? Deoarece suntem dornici de a vă oferi cele mai bune servicii la prețuri accesibile fiecărui client. De asemenea, gama variată de autoturisme este întotdeauna la dispoziția clienților, astfel încât să vă puteți alege mașina mult visată.

Viena este unul dintre orașele care trebuie neapărat să se regăsească pe lista destinațiilor perfecte, aici regăsindu-se numeroase locuri și obiective turistice ce vă vor plăcea cu siguranță. Mai mult decât atât, costurile nu sunt deloc exorbitante, existând numeroase locuri ce pot fi descoperite gratuit, fără a fi nevoit să plătiți la intrate, în ciuda faptului că Viena este recunoscută pentru prețurile sale destul de piperate, acestea fiind resimțite în special de către turiști. De aceea, în articolul de astăzi vă vom prezenta trei locuri din Viena de care vă puteți bucura gratuit alături de cei dragi. Cu siguranță nu trebuie să le ratați dacă ajungeți în zonă!

Strada Mariahilfer

Deși este o stradă destul de aglomerată, aici regăsindu-se numeroase magazine pe care le puteți descoperi, strada este absolut superbă, ilustrând frumusețea arhitecturii vieneze. În cazul în care doriți să scăpați de publicul destul de numeros din zonă, sugestia noastră este să vizitați locația dimineața, astfel încât să puteți admira într-o manieră cu totul inedită răsăritul soarelui. În plus, strada este parțial pietonală, deci, vă puteți plimba liniști cu bicicleta pe stradă, mai ales atunci când aceasta este mai liberă.

Strada circulară

O altă stradă din Viena ce vă va lua ochii este Strada circulară. Aceasta este situată chiar în centrul Vienei, deci, dacă doriți, puteți descoperi clădirile importante ale orașului, fiind situate la câțiva metri unele de altele. Printre acestea se numără Primăria, dar și numeroase palate și muzee pe care ar trebui să le descoperiți. Mai ales când sunt atât de aproape de dumneavoastră. De asemenea, nici arhitectura nu este de ratat, iar pentru pasionații de fotografie, aici se pot realiza cadre cu adevărat excepționale. Cu toate acestea, nu uitați să veniți la ora potrivită, pentru ca lumina să fie una perfectă pentru poze spectaculoase.

Volksgarten

Volksgarten, sau mai bine spus Parcul Poporului, este unul dintre parcurile situate tot în zona centrală a Vienei, în apropiere de Strada circulară. Pe lângă varietate de flori colorate ce vă vor ține companie pe tot parcursul plimbării prin parc, puteți admira și Templul lui Thesseus, acesta fiind introdus într-un cadru de poveste. Din păcate, pentru a-l putea vizita va trebui să plătiți un bilet de intrare de câțiva euro, însă, în cazul în care nu doriți, îl puteți admira și de la exterior. Vă va plăcea cu siguranță!

Call Now ButtonSuna Acum