Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Rent a Car / Inchirieri Masini Timisoara


Inchirieri Masini Timisoara - Masini de InchiriatDaca sunteti din Timisoara si va place sa calatoriti sau aveti un job care va solicita sa va deplasati in delegatii in mod curent, compania Novum Rent a Car din Timisoara are pentru dumneavoastra o serie de serivicii de inchirieri masini in Timisoara, foarte diverse, pentru transportul persoanelor din Timisoara pe distante mai mici sau mai mari, cu sau fara sofer.

Asadar, daca obisnuiti sa calatoriti frecvent cu avionul si aveti nevoie de transfer la aeroportul din Timisoara, serviciul nostru de inchirieri masini din Timisoara va sta la dispozitie. Mai mult decat atat, daca avionul dumneavoastra decoleaza din Ungaria sau Serbia, tot cu ajutorul serviciului de inchirieri masini de la Novum Rent a Car Timisoara va puteti asigura si transferul la aeroportul din Budapesta sau transferul catre aeroportul din Belgrad.

De asemenea, serviciile de inchirieri masini de la Novum Rent a Car  Timisoara, pot servi si transportului pe distante mai mari, spre exemplu, pentru transportul dintre Timisoara si Bucuresti. Acest serviciu este foarte potrivit pentru oamenii de afaceri care, prin prismsa serviciului, trebuie sa se deplaseze frecvent in capitala.

La Novum Rent a Car, exista si un serviciu de rent a car pentru microbuze in Timisoara, conceput pentru transportul grupurilor mai mari de persoane. Autovehiculele pe care le oferim clientilor nostri in cadrul serviciilor de  inchiriere masini Timisoara sunt noi si in perfecta stare de functionare.

Asadar, daca sunteti in cautarea unor servicii de inchirieri masini ieftine, in Timisoara, serviciile noastre nu va vor dezamagi asteptarile.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum