Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
CONTACT: +40 786 120 084
office@novumtimisoara.ro
NE GASITI PE:
Top
 

Inchirieri Microbuze Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Rent a Car / Inchirieri Microbuze Timisoara


inchirieri-microbuze-timisoara

Transportul unui numar mare de persoane reprezinta, de cele mai multe ori, o problema, atunci cand planificam un concediu cu prietenii sau organizam un eveniment in Timisoara.

In aceste situatii, un servciu de inchiriere de microbuze din Timisoara ar putea fi solutia salvatoare.

De aceea, compania Novum Rent a Car din Timisoara va ofera posibilitatea inchirierii unui microbuz din Timisoara pentru transportul persoanelor din Timisoara, pentru calatorii in tara si strainatate.

Microbuzele noastre sunt noi, au o capacitate de 8+1 si sunt conduse de soferi cu experienta. Trebuie mentionat ca puteti apela la serviciul de inchiriere microbuze Timisoara si pentru calatorii mai lungi ori transfer intre orase, in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra specifice.

De asemenea, va punem la dispozitie microbuze in regim de rent a car Timisoara si pentru a asigura transportul trupelor de muzica si a echipamentelor acestora in Timisoara, in cazul in care organizati un eveniment.

Soferii nostri sunt, fara exceptie, vorbitori de limba engleza, asa ca puteti solicita serviciul de inchiriere microbuze din Timisoara si pentru transportul unor grupuri mai mari de turisti veniti in Timisoara.

Masinile oferite spre inchiriere sunt masini noi, apartinand unor branduri recunoscute, iar soferii care vor conduce microbuzele inchiriate din Timisoara va vor transporta in maxima siguranta.

Inchirierea auto se face de la sediul Novum Rent a Car din Timisoara, Str. Garii Nr.12B

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum