Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Rent a Bus Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Rent a Car / Rent a Bus Timisoara


rent-a-bus-timisoara-mercedes-sprinter

Pentru transportul grupurilor mai mari de persoane din  Timisoara, Novum Rent a Car Timisoara a creat serviciul de rent a bus Timisoara.

Astfel, atunci cand planificati o calatorie cu un grup mare de persoane, in interes de serviciu sau personal, aveti o noua alternativa pentru asigurarea transportului.

Serviciul de rent a bus Timisoara este solutia optima atunci cand aveti nevoie de un mijloc de transport rentabil pentru transportul angajatilor de la/la locul de munca din Timisoara sau pentru transportu participantilor la o ceremonie organizata in Timisoara. Trebuie mentionat ca acest serviciu este perfect si pentru transportulgrupurilor de turisti aflati in vizita in Timisoara, deoarece toti soferii nostri cunosc limba engleza.

De asemenea, in situatii aparte, puteti apela la serviciul de rent a bus Timisoara si pentru transportul catre intalnirile de afaceri din sau in afara Timisoarei sau chiar pentru transportul la aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

Principalul argument pentru a lua in calcul aceasta varianta de transport este acela ca inchirierea unei masini de dimensiuni mari, precum sunt cele puse la dispozitie de Novum Rent a Car Timisoara in cadrul serviciului de rent a bus Timisoara, eficientizeaza la maxim calatoriile grupurilor mari de persoane.

Inchirierea auto se face de la sediul nostru din Timisoara. Vizitati pagina de contact pentru detalii!

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum