GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei sfaturi utile pentru a salva timp în aeroport

Novum Timisoara / Noutati  / Trei sfaturi utile pentru a salva timp în aeroport

Trei sfaturi utile pentru a salva timp în aeroport

Servicii de inchirieri microbuze pentru transferuri spre aeroport

Pentru a economisi timpul la aeroport, puteți alege pentru închirierea unui autoturism, astfel încât să ajungeți la timp. De asemenea, în cazul în care aveți nevoie de o mașină mare, puteți opta pentru serviciile de închirieri microbuze din Timișoara oferite de compania Novum, care să vă transporte la aeroport. Mai mult decât atât, în cazul în care aveți nevoie de un șofer pentru acest pas, serviciile de închirieri microbuze din Timișoara puse la dispoziție de Novum sunt disponibile și cu șofer, astfel încât să puteți ajunge la aeroport în timp util!

Dacă urmează să călătoriți cu avionul, probabil știți deja că vă așteaptă foarte mulți pași de executat înainte de a vă îmbarca în avion, pași ce necesită foarte mult timp. Cu toate acestea, există câteva soluții pe care le puteți aplica, astfel încât să mai economisiți timpul petrecut în aeroport. Dacă și dumneavoastră doriți să aflați secretele neștiute, pentru a scăpa cât mai repede de toți pașii înainte de îmbarcarea în avion, atunci rămâneți alături de noi pentru a le descoperi!

Țineți cont de locul unde trebuie să parcați

În cazul în care alegeți să vă lăsați mașina în parcarea aeroportului, atunci țineți cont de locul în care va trebui să vă lăsați mașina, deoarece parcarea este destul de mare, iar găsirea locului poate deveni o adevărată problemă. Ca un mic sfat, în cazul în care nu vă doriți să cheltuiți alți bani pentru parcarea mașinii, puteți alege să veniți la aeroport cu un taxi, mai ales dacă locuiți aproape de aeroport sau vă puteți ruga un prieten să vă ajute. Astfel, veți economisi sume foarte mari de bani, deoarece lăsarea mașinii la aeroport pentru o perioadă mare de timp atrage după sine costuri destul de mari.

Pregătiți-vă pentru securitate

Pentru a mai salva minute prețioase, încercați să vă pregătiți din timp pentru securitate, astfel încât, o dată ce vă ajunge rândul, să aveți totul la îndemână, fără a mai pierde inutil vremea. Așadar, țineți la îndemână biletul de avion, pașaportul și alte acte necesare, pentru a le putea preda repede, în momentul în care vi se vor cere. Veți vedea că treaba va merge mult mai repede, fără să pierdeți timpul căutând prin bagaje actele importante. Ideal ar fi să vă faceți un spațiu în bagaj în care să aveți toate aceste documente la îndemână, însă, totodată, un spațiu în care doar dumneavoastră să aveți acces, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

Luați-vă gustări de acasă

Înainte de a pleca la aeroport, încercați să vă luați de acasă gustări și alte lucruri necesare, pentru a nu mai pierde timpul prin aeroport cumpărând diverse nimicuri. Veți vedea că veți economisi timp prețios, tocmai pentru că, la cumpărături, timpul trece foarte repede încercând să ne decidem ce să achiziționăm. Astfel, dacă vreți să nu pierdeți timpul prin aeroport, încercați să puneți în bagaj câteva gustări ușoare, pentru a le putea mânca în timpul zborului.

Call Now ButtonSuna Acum