GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Sfaturi utile pentru a vă menține sănătatea pe parcursul delegației

Novum Timisoara / Noutati  / Sfaturi utile pentru a vă menține sănătatea pe parcursul delegației

Sfaturi utile pentru a vă menține sănătatea pe parcursul delegației

Inchirieri masini pentru delegatii de business

Pentru ca totul să fie perfect, tot ce mai aveți nevoie este un mijloc de transport cu o eficiență sporită, care să vă ajute să economisiți cât mai mult timp posibil. În această situație, compania Novum vine în ajutorul clienților, oferind servicii de închirieri mașini în Timișoara, la prețuri foarte accesibile, pentru orice buzunar. Mai mult decât atât, pentru a arăta exact ca un om de afaceri, puteți opta pentru serviciile de închirieri mașini din Timișoara cu șofer, oferite tot de către compania noastră. Vă asigurăm că veți atrage toate privirile!

Delegația este o perioadă foarte importantă pentru orice angajat, fiind un eveniment ce îl poate schimba în bine întreaga carieră. Cu toate acestea, deoarece în aceste zile punem cariera pe primul loc, avem tendința de a ne neglija sănătatea. Iar acest lucru nu este chiar cel mai indicat, sănătatea fiind întotdeauna cea mai importantă în viața fiecăruia dintre noi. De aceea, pentru că ne dorim să aveți atât o carieră plină de succes, dar și de sănătate, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta trei sfaturi sănătoase, pe care să le puteți aplica chiar și într-o călătorie de afaceri!

Fiți echilibrat

Unul dintre cele mai importante sfaturi de care ar fi excelent dacă puteți ține cont este echilibrul. Chiar dacă veți fi tentat să vă petreceți zece ore la locul de muncă, pentru a vă termina treaba în timp util, încercați să vă rezumați doar la cele opt ore standard, astfel încât să vă puteți menține viața echilibrată pe care ați avut-o până la momentul plecării. În plus, multele ore petrecute la serviciu nu vor face decât să vă obosească foarte mult, atât fizic, cât și psihic, astfel că, randamentul dumneavoastră va scădea considerabil.

Beți apă

Apa este foarte importantă pentru orice organism, mai ales pentru că o mare proporție din corpul nostru este alcătuit din apă. De asemenea, dacă la locul de muncă trebuie să depuneți foarte mult efort intelectual, atunci apa nu ar trebui să lipsească sub nicio formă. Așadar, înainte de a pleca de la hotel, încercați să beți un pahar cu apă, care vă va readuce energia și vă va menține hidratat pe tot parcursul zilei. În plus, încercați să nu neglijați starea de sete, ci, ori de câte ori aveți nevoie de un pahar de apă, hidratați-vă corespunzător.

Nu exagerați cu mâncarea

Delegațiile reprezintă o perioadă foarte frumoasă, în care cunoașteți foarte multe persoane noi. Astfel, de cele mai multe ori, seara, o dată cu finalizarea zilei de muncă, cel mai probabil vă veți petrece cina împreună, savurând mâncăruri delicioase. Și aici este recomandat să aveți mare grijă și să nu exagerați cu mâncărurile, pentru a nu avea ulterior probleme. Același sfat este valabil și pentru micul dejun, unde, de cele mai multe ori, bufetul suedez este vedeta dimineții, de care foarte multe persoane profită în adevăratul sens al cuvântului.

Call Now ButtonSuna Acum