Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
CONTACT: +40 786 120 084
office@novumtimisoara.ro
NE GASITI PE:
Top
 

Blog

Novum Timisoara / Noutati  / Servicii transport formatii de muzica Timisoara

Servicii transport formatii de muzica Timisoara

Toata lumea stie faptul ca secretul unui eveniment reusit este muzica. si cum nici o muzica nu se compara cu cea cantata live, Novum Rent a Car Timisoara a creat un serviciu special pentru transportul formatiilor de muzica in Timisoara , astfel ca evenimentul dumneavoastra sa fie perfect.

Fie ca va pregatiti pentru ziua cea mare si aveti nevoie de transportul uneitrupe de muzica in Timisoara pentrununta dumneavoastra ori pentru unbotez, fie ca organizati o petrecere privata in Timisoara si aveti nevoie detransportul formatiei in locul cu pricina, serviciul nostru de inchirieri auto Timisoara pentru transportul formatiilor de muzica in Timisoarava sta la dispozitie. Sevciciul nostru nu se limiteaza la evenimentele private, de familie, ci se pliaza si pe nevoile de transport existente in cazul organizarii unor concerte. Astfel, oferim si posibilitatea transportuluiformatiilor de muzica de la/la cluburile din Timisoara, precum si transferul acestora intre orase.

Astfel, fie ca aveti nevoie e transportul unei formatii la nunti organizate in Timisoara sau chiar in afara ei, fie ca aveti nevoie de transportul acesteia la botezurile din Timisoara sau la concertele sustinute in cluburi, Novum Rent a Car va sta la dispozitie.

Masinile oferite spre inchiriere de compania Novum Rent a Car din Timisoara sunt masini de calitate superioara si de capacitati diferite, astfel ca va putem asigura ca transportul persoanelor care fac parte din formatii muzicale si transportul echipamentelor acestora in Timisoara se vor face in conditii de maxima siguranta.

Call Now ButtonSuna Acum