GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei lucruri de făcut înainte de a vă lăsa mașina în parcarea aeroportului

Novum Timisoara / Noutati  / Trei lucruri de făcut înainte de a vă lăsa mașina în parcarea aeroportului

Trei lucruri de făcut înainte de a vă lăsa mașina în parcarea aeroportului

Inchirieri masini pentru transportul spre aeroport

La final, dacă aveți nevoie de un autoturism eficient și rapid pe durata concediului, atunci compania Novum vine alături de dumneavoastră, oferindu-vă servicii de închirieri mașini în Timișoara. Mai mult decât atât, deoarece știm cât de important este să economisiți bani chiar și în vacanțe și nu numai, vă asigurăm de faptul că serviciile de închirieri mașini din Timișoara, puse la dispoziția clienților de compania Novum sunt disponibile la prețuri mai mult decât accesibile, potrivite pentru orice persoană.

În cazul în care vă pregătiți pentru o călătorie lungă cu avionul, departe de casă și de toată rutina orașului în care trăiți, cel mai probabil luați în calcul lăsarea mașinii în parcarea aeroportului. Aceasta este și o soluție foarte utilă, mai ales datorită faptului că autoturismele sunt în siguranță, fiind supravegheate pe toată durata zilei. Însă, înainte de a vă urca în avion, recomandăm să aveți în vedere câteva lucruri, pentru ca mașina dumneavoastră să fie în deplină siguranță. Dar despre acestea vom discuta chiar în cadrul articolului de astăzi.

Umpleți rezervorul

Înainte de a vă lăsa autoturismul în parcarea aeroportului, recomandarea noastră este să vă umpleți rezervorul, astfel încât, atunci când veți reveni, să îl aveți plin pentru a vă putea deplasa cu mașina. De asemenea, în cazul în care veți avea un sejur lung, este chiar recomandat să aveți combustibil în rezervor, nefiind sănătos pentru mașină, mai ales atunci când vorbim despre o călătorie mai lungă. Chiar dacă nu doriți să îi faceți un plin mașinii, încercați ca rezervorul autoturismului să fie măcar pe jumătate plin, astfel încât să fiți sigur că totul este cum trebuie.

Nu lăsați în mașină lucrurile de valoare

Chiar dacă mașinile sunt supravegheate 24 de ore din 24, asta nu înseamnă că trebuie să lăsați documente sau obiecte de valoare în ea. Așadar, înainte de a pleca, nu uitați să verificați cu atenție mașina și să luați toate documentele importante sau alte obiecte pe care le considerați importante. Așadar, nu lăsați vă lăsați permisul sau alte acte ale mașinii în ea, ci încercați să le aveți cu dumneavoastră, astfel încât să vă asigurați că totul este în siguranță și că niciun act sau document important nu se poate pierde.

Faceți curățenie în mașină

Un ultim lucru de făcut înainte de a pleca la drum este să vă curățați cât mai bine autoturismul. Astfel, veți vedea că veți putea găsi mai bine obiectele importante, despre care am menționat la punctul anterior, pentru a vă asigura că aveți toate obiectele puse în siguranță. De asemenea, o dată curățată, mașina va arăta mult mai bine, atât la interior cât și la exterior, astfel că, veți crea o altă impresie. În plus, parcă mașina arată de 10 ori mai bine atunci când este curățată așa cum trebuie, nu-i așa?

Call Now ButtonSuna Acum