Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
CONTACT: +40 786 120 084
office@novumtimisoara.ro
NE GASITI PE:
Top
 

Blog

Novum Timisoara / Noutati  / Sfaturi pentru bagaje bine făcute pentru delegație

Sfaturi pentru bagaje bine făcute pentru delegație

Organizarea bagajului pentru delegație este foarte important, fiind necesare diferite obiecte menite să facă dintr-o călătorie de afaceri o experiență deplină. De aceea, înainte de a începe să împachetați toate produsele și obiectele de care aveți nevoie, recomandăm să apelați la câteva mici artificii, pentru a economisi spațiul în valiză și a putea lua obiectele care vă sunt necesare cu adevărat. Așadar, dacă și dumneavoastră aveți nevoie de câteva sfaturi pentru organizarea bagajului, rămâneți alături de noi căci sigur veți avea ceva util de învățat!

Folosiți produsele oferite de hotel

O dată ce veți ajunge la hotel, veți vedea că aveți la dispoziție o gamă variată de produse, pentru a vă face șederea cât mai plăcută. Așadar, dacă sunteți informat înainte de a pleca în ceea ce privește aceste produse, nu ezitați să le folosiți o dată ajuns acolo. În plus, nu are sens să cărați șamponul sau săpunul din baie, căci sunt șanse foarte mari ca hotelul să vă ofere produsele acestea. Astfel, veți economisi spațiul din bagaj, pentru a putea lua lucrurile de care aveți cu adevărat nevoie pentru delegația la care urmează să participați.

Folosiți variante travel size

În cazul în care aveți nevoie de anumite produse, cum ar fi o cremă preferată sau alte produse fără pe care nu le puteți înlocui, atunci optați pentru variantele travel size ale produselor. Astfel, în cazul în care nu aveți loc în bagajul de cală, le puteți pune în bagajul de mână, tocmai pentru că acestea se potrivesc perfect cu standardele impuse de companiile aeriene.  În plus, în cazul în care nu puteți achiziționa produse travel size, puteți opta pentru recipientele de 100 de mililitri, create special pentru călătoriile cu avionul. Cu ajutorul acestora, puteți lua cu dumneavoastră produsele preferate, pentru a vă simți ca acasă oriunde urmează să plecați.

Raportați-vă întotdeauna la numărul de zile petrecute în delegație

Atunci când împachetați, nu uitați să vă raportați întotdeauna la delegație, astfel încât să nu cărați inutil prea mule lucruri. În privința ținutelor pentru delegație, încercați să concepeți câte o ținută pentru fiecare zi, punând în bagaj și câteva haine mai comode, pe care să le purtați în zilele libere. Astfel că, în cazul în care delegația durează doar 3-4 zile, nu împachetați 7-8 ținute, căci nu veți putea să le purtați pe toate. În plus, veți ocupa spațiul inutil, spațiu pe care îl puteți folosi în folosul dumneavoastră.

În încheierea articolului de astăzi…

La final, pentru ca delegația să fie perfectă, nu uitați să aveți la dispoziție și o mașină care să vă transporte la unitatea de cazare. Pentru acest caz, compania Novum vă pune la dispoziție servicii de închirieri mașini în Timișoara, astfel încât transportul să fie o problemă de domeniul trecutului. Mai mult decât atât, în cazul în care aveți nevoie de o mașină care să se potrivească mediului de afaceri, serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum dispun și de oferte create special pentru angajați și angajatori.

Call Now ButtonSuna Acum