GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Sfaturi utile pentru a scăpa de frica de zbor

Novum Timisoara / Noutati  / Sfaturi utile pentru a scăpa de frica de zbor

Sfaturi utile pentru a scăpa de frica de zbor

Servicii de inchirieri masini cu sofer pentru transfer aeroport

La final, în cazul în care vă este teamă de zbor, tot ce trebuie să faceți este să apelați la serviciile de închirieri mașini din Timișoara, oferite de compania Novum. De asemenea, chiar dacă transportul terestru este considerat foarte periculos, încercăm întotdeauna să ne transportăm clienții în deplină siguranță, indiferent de oră. Așadar, serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum sunt disponibile și cu șofer, astfel încât dumneavoastră să nu vă mai pierdeți timpul și energia cu traficul dificil al orașelor aglomerate.

Frica de zbor este o teamă foarte des întâlnită în rândul pasagerilor, mai ales în cazul în care nu sunteți obișnuit cu zborurile lungi. Așadar, dacă vă doriți să scăpați de această fobie, sau măcar să îi mai atenuați stările, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta câteva sfaturi foarte utile de care să țineți cont atunci când alegeți să călătoriți cu avionul, astfel încât să nu mai resimțiți o teamă în ceea ce privește zborul cu avionul. Haideți să le descoperim împreună!

Apa și mâncarea – cele mai bune tratamente

Înainte de a porni la drum, încercați să vă hidratați cât mai bine, astfel încât corpul să se simtă relaxat. De asemenea, nu uitați ca, pe parcursul zborului să aveți la îndemână o sticlă cu apă, astfel încât să vă mențineți hidratat pe tot parcursul zborului. În plus, în cazul în care vă simțiți stresat din cauza zborului, încercați să comandați ceva de mâncare. Chiar dacă poate părea de necrezut, corpul se va simți mult mai bine, știind că își poate extrage toate substanțele de care are nevoie din alimentație, astfel că, starea de teama va dispărea. Nu este nevoie să aveți cine știe ce feluri de mâncare, este de ajuns să aveți doar ceva de ronțăit, pentru ca mintea și corpul dumneavoastră să uite de zbor, concentrându-se pe mâncare.

Ascultați muzica preferată

Muzica este cel mai bun tratament, iar atunci când vă confruntați cu stări de frică, nu ezitați să ascultați melodiile preferate. În plus, dacă veți avea un zbor lung, muzica vă va face să simțiți o trecere mult mai rapidă a timpului. Așadar, înainte de a vă urca în avion, organizați în telefon un playlist cu piesele care vă fac întotdeauna să vă simțiți bine și ascultați-le pe tot parcursul zborului.

Optați pentru o cursă mai scurtă

Înainte de a vă rezerva biletele de avion, încercați să verificați cu atenție durata zborului. De asemenea, dacă este posibil, încercați să optați pentru zboruri fără escală sau, dacă trebuie să alegeți un zbor cu escală, încercați ca acea escală să fie cât mai scurtă posibil. Astfel, veți scăpa mai repede de această teamă de zbor și veți ajunge la destinație mult mai odihnit, tocmai pentru că nu veți petrece ore în șir prin aeroporturi și avioane. În plus, în cazul în care vă place să dormiți în avion, o escală vă va întrerupe destul de mult perioada de relaxare.

Call Now ButtonSuna Acum