Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
CONTACT: +40 786 120 084
office@novumtimisoara.ro
NE GASITI PE:
Top
 

Blog

Novum Timisoara / Noutati  / Sfaturi utile pentru plecarea în delegație cu cel mic Partea a II-a

Sfaturi utile pentru plecarea în delegație cu cel mic Partea a II-a

Continuăm seria dedicată călătoriilor în interes de serviciu alături de cel mic cu cea de-a doua parte a articolului, în cadrul căreia vă vom prezenta alte trei sfaturi foarte importante de care trebuie să țineți cont înainte de a vă urca în avion cu cel mic. De aceea, dacă și dumneavoastră vă aflați în aceeași situație, rămâneți alături de noi pentru a afla ultimele detalii cărora trebuie să le acordați o atenție deosebită atunci când vorbim despre o călătorie cu cel mic. Haideți să le descoperim împreună!

Siguranța este pe primul loc

Dacă veți călători cu cel mic, este de la sine înțeles faptul că, înainte de orice, siguranța este cea care primează. De aceea, încercați să puneți siguranța pe prima poziție, iar mai apoi, banii. Acest lucru este valabil atât în ceea ce privește închirierea hotelului, cât și a biletului pentru avion. Încercați să optați pentru alternative care inspiră siguranță și profesionalism, mai ales pentru că aici avem în discuție și un copil, care este mult mai sensibil decât un adult, având anumite nevoi specifice. De asemenea, nu uitați să aveți bagaj haine adecvate pentru orice schimbare de temperatură, pentru a nu fi luat prin surprindere.

Starea de sănătate a copilului

Un alt lucru important înainte de a pleca în călătorie este starea de sănătate a copilului. Înainte de a pleca, încercați să vă programați  o vizită la medic cu cel mic, pentru a vă asigura că acesta este perfect sănătos. În cazul în care observați că cel mic nu se simte foarte bine, recomandarea noastră este să vă anulați călătoria, deoarece aceasta îi va face mai mult rău decât bine. De asemenea, dacă cel mic are tratament din diferite motive, nu îl lăsați acasă, chiar dacă este vorba despre o călătorie de scurtă durată.

Bagaj organizat

Bagajul copilului este foarte important într-o călătorie, acesta având nevoie de numeroase lucruri importante. Nu uitați să îi puneți hăinuțe potrivite pentru orice anotimp, deoarece nu se știe când se poate schimba vremea. De asemenea, puteți pune în bagaj și câteva jucării sau cărticele drăguțe, pentru ca micuțul să nu se plictisească pe parcursul sejurului. În plus, în cazul în care acesta are anumite obiecte preferate, precum o pernă sau o păturică fără de care nu poate sta, nu ezitați să le aveți cu dumneavoastră, astfel încât copilul să se poată simți ca acasă.

În finalul articolului de astăzi…

Acestea fiind spuse, tot ce mai aveți nevoie este un mijloc de transport eficient, care să vă transporte până la aeroport. Astfel, în cazul în care sunteți un grup mare de persoane, puteți apela fără probleme la serviciile de rent a bus din Timișoara, oferite de compania Novum. Mai mult decât atât, pentru că ne dorim să beneficiați de cea mai bună experiență, puteți alege serviciile de rent a bus din Timișoara cu șofer, oferite tot ce către compania Novum, pentru a scăpa complet de problemele stresante ale traficului foarte aglomerat.

Call Now ButtonSuna Acum