GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Cum să evitați costurile suplimentare impuse de companiile aeriene?

Novum Timisoara / Noutati  / Cum să evitați costurile suplimentare impuse de companiile aeriene?

Cum să evitați costurile suplimentare impuse de companiile aeriene?

Solutii de rent a bus pentru transferul spre aeroport

Un alt lucru de avut în vedere, mai ales atunci când călătoriți într-un grup mare de persoane este transportul până la aeroport. În cazul în care nu aveți soluția potrivită, atunci compania Novum vine în ajutorul dumneavoastră, oferindu-vă servicii de rent a bus în Timișoara la prețuri accesibile. Mai mult decât atât, serviciile de rent a bus din Timișoara, oferite de compania Novum pot fi închiriate și cu șofer, mai ales dacă dumneavoastră nu puteți conduce categoriile mai mari. Totodată, veți scăpa și de stresul traficului, mai ales dacă locuiți într-un oraș aglomerat, unde traficul este o adevărată corvoadă.

Inchirierea unui microbuz este solutia ideala pentru transferul catre aeroport

În cazul în care călătoriți des cu avionul, probabil știți deja despre costurile suplimentare impuse de companiile aeriene, costuri ce ating sume destul de mari, mai ales în anumite situații. De aceea, pentru a încerca să le evitați cât mai mult posibil, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta câteva sfaturi de care puteți ține cont, astfel încât să evitați cât mai mult posibil aceste taxe. Haideți să le descoperim împreună!

Anulați zborul în maximum 24 de ore de la rezervare

În cazul în care ați rezervat biletul de avion, dar ulterior observați faptul că nu veți putea zbura, încercați să vă anulați biletul cât mai repede posibil. Recomandat ar fi să vă anulați biletul în termen de 24 de ore de la rezervarea acestuia, însă, în cazul în care realizați acest lucru, încercați să îl anulați cât mai repede posibil, pentru a plăti o taxă mai mică. În cazul în care îl anulați în termen de 24 de ore, nu veți plăti nimic, însă, o dată cu trecerea timpului, taxa va crește, tocmai de aceea, este foarte important să vă anulați zborul din timp, mai ales dacă nu vreți să plătiți costuri foarte mari.

Optați pentru un bilet flexibil

În cazul în care nu sunteți sigur de data la care veți decola și vreți să vă asigurați o altă alternativă, atunci sugestia noastră este să vă alegeți un bilet flexibil, deoarece acesta vă permite să schimbați data la care să decolați. De asemenea, schimbarea datei este gratuită, astfel că, dumneavoastră veți putea economisi sume destul de mari de bani. Așadar, în cazul în care nu sunteți sigur de data la care veți pleca, sau ați observat faptul că nu puteți zbura la data respectivă, dacă aveți un bilet flexibil, vă puteți schimba ziua plecării absolut gratuit.

Optați pentru o companie aeriană fără costuri suplimentare

Un alt sfat foarte util în cazul în care vreți să scăpați de costurile suplimentare, încercați să alegeți o companie aeriană care nu are foarte multe astfel de costuri, astfel încât să fiți sigur că nu veți fi nevoit să plătiți foarte mult în cazul unor schimbări de plan. De asemenea, țineți cont și de valoarea acestor costuri, astfel că, o companie aeriană care are costuri mici vă va fi mult mai utilă, tocmai pentru că nu veți fi nevoit să cheltuiți sume exorbitante de bani.

Call Now ButtonSuna Acum