Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Inchirieri Masini cu Sofer Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Inchirieri Masini cu Sofer / Inchirieri Masini cu Sofer Timisoara


Rent a Car Timisoara - Mercedes Benz V-Classe

Daca ati ajuns in Timisoara datorita jobului si nu cunoasteti orasul, sau daca aveti nevoie de un mijloc de transport al unor persoane mai importante din Timisoara sau al unor grupuri mai numeroase , compania Novum Rent a Car Timisoara va ofera posibilitatea inchirierii de masini cu sofer dinTimisoara, asigurandu-va o calatorie lipsita de griji.

Serviciile noastre de rent a car cu sofer Timisoara presupun, asa cum sugereaza si denumirea, nu doar inchirierea unei masini din Timisoara, ci si inchirierea unui sofer personal din Timisoara. Trebuie mentionat ca masinile sunt noi, de calitate foarte buna, iar soferii au o experienta profesionala considerabila.

Serviciul de inchiriere masini cu sofer oferit de Novum Rent a Ca Timisoara este perfect atat pentru transportul local in Timisoara, cat si pentru transportul in delegatii cu plecare din Timisoara. Puteti solicita acest serviciu pentru orice tip de calatorie, indiferent de distanta pe care o aveti de parcurs.

De asemenea, puteti apela la serviciul de inchirieri limuzine cu sofer din Timisoara pentru evenimentele deosebite din viata dumneavoastra sau pentru transportul unor persoane cu statut deosebit.

Oferim locuri de munca pentru Soferi in Timisoara

Transportul cu sofer, atat pe strazile din Timisoara, cat si in afara orasului, are marele avantaj ca va lipseste de orice grija privind traseul ales, traficul sau aglomeratia. De aceea, inchirierea unei masini cu sofer din  Timisoara este o solutie perfecta pentru orice tip de deplasare.

Serviciul de inchirieri auto in aceste conditii se face din Timisoara, de la sediul nostru. Garantam calitatea serviciului de inchiriere masini cu soferi, atat in ceea ce priveste calitatea masinilor oferite spre inchiriere, cat si in ceea ce priveste profesionalismul soferilor nostri.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum