Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport International cu Sofer Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Inchirieri Masini cu Sofer / Transport International cu Sofer Timisoara


rent-a-car-timisoara-mercedes-e-class

Fiind atat de aproape de granita, locuitorii din Timisoara resimt frecvent nevoia unui mijloc de transport de  persoane din Timisoara pentru deplasarile internationale, fie ele in interes personal sau de afaceri. Novum Rent a Car vine in intampinarea persoanelor din Timisoara care merg des in calatorii in tara si mai ales in strainatate, oferindu-le un serviciu de inchirieri auto din Timisoara pentru transportul international, cu sofer, cu plecare din Timisoara. Astfel, indiferent de distanta fata de destinatia dorita ori de scopul calatoriei dumneavoastra, acest serviciu va sta la dispozitie.

Serviciul de rent a car cu sofer din Timisoara este o solutie ideala pentru  transportul international de persoane cu sofer, fie ca este vorba de  transportul unor grupuri de persoane din Timisoara care merg in  calatorii de interes personal, sau, de ce nu, transportul pentru membrii  consulatelor/ministerelor/ambasadelor cu sediul in Timisoara.

Flexibilitatea si rentabilitatea acestui serviciu, alaturi de calitatea masinilor noastre si profesionalismul soferilor care lucreaza pentru noi, sunt argumente care mentin serviciul de transport international cu sofer in preferintele clientilor nostri din Timisoara.

Trebuie mentionat si faptul ca puteti apela la serviciul Novum Rent a Car pentru transportul international cu sofer si in situatia in care organizati un eveniment in Timisoara si aveti nevoie de un mijloc de transport pentru o formatie din afara tarii.

Prin inchirierea unei masini cu sofer din Timisoara de la Novum Rent a Car Timisoara pentru transportulinternational de persoane din Timisoara, veti beneficia de o calatorie linistita si fara griji.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum