Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transfer Aeroport Belgrad

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Transfer Aeroport / Transfer Aeroport Belgrad


Rent a Car Timisoara - Transfer Aeroport Belgrad

Stim ca foarte multe persoane din Timisoara prefera sa isi cumpere bilete de avion cu plecare din Belgrad, deoarece destinatiile sunt mai variate, iar preturile sunt mai mici.

Si mai stim ca uneori, transferul catre aeroportul din Belgrad poate reprezenta o problema.

Este foarte complicat sa gasesti o persoana care sa fie dispusa sa te duca pana la aeroport.

Mai mult decat atat, parcarea masinii personale in capitala Serbiei nu este o varianta foarte sigura, iar transportul cu companiile private, din pacate, nu rezolva aceasta problema.

De aceea, compania Novum Rent a Car din Timisoara va pune la dispozitie o solutie de transfer de la si catre aeroportul din Belgrad, printr-un serviciu inchirieri auto cu sofer in Timisoara.

Serviciul de rent a car cu sofer Timisoara pentru transferul de la si catre aeroportul din Belgrad “Nikola Tesla” este disponibil atat pentru persoane care calatoresc singure, cat si pentru transportul unor grupuri mai mari din Timisoara.

De acum, puteti sa alegeti fara ezitari sa calatoriti cu avionul din capitala Serbiei. Serviciul nostru nu este doar eficient si rentabil din punct de vedere financiar, dar si sigur. Asta pentru ca, pentru a va face transferul catre aeroportul din Belgrad cat mai placut, pe langa inchirierea de masini noi, de o buna calitate, va asiguram si ca transportul de persoane este facut doar de soferi extraordinari, cu  experienta.

Serviciul de inchiriere masini Timisoara, impreuna cu un sofer, este deci solutia perfecta pentru transportul persoanelor din Timisoara care au nevoie de un mijloc rentabil de transfer de la/la aeroportul din Belgrad.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum