GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transfer Aeroport Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transfer Aeroport Timisoara


transfer-aeroport-timisoara

Intr-o lume in continua miscare, transferul de la si catre aeroportul din Timisoara a devenit o problema cu care ne confruntam din ce in ce mai des. De aceea, Novum Rent a Car Timisoara cauta sa se adapteze nevoilor dumneavoastra si va garanteaza confortul fiecarei calatorii prin serviciul de inchirieri auto Timisoara pentru transportul persoanelor din Timisoara de la si catre aeroportul Traian Vuia.

Acest serviciu este creat in special pentru cei care calatoresc foarte mult, in tara sau in afara tarii, in interes personal sau de serviciu. Asadar, daca va regasiti in descrierea anterioara si va confruntati des cu nevoia unei modalitati de transfer comod si rapid de la sau catre aeroportul Traian Vuia din Timisoara, va punem la dispozitie servicii de inchiriere auto Timisoara de cea mai buna calitate.

De ce ati alege transportul cu sofer in Timisoara pentru transferul de la aeroport si nu o simpla calatorie cu un taxi? Pentru ca masinile Novum Rent a Car Timisoara sunt conduse de soferi cu experienta, punctuali si buni cunoscatori ai strazilor orasului, care va vor intelege dorinta de a ajunge cat mai repede de la aeroport la destinatie. Mai mult decat atat, soferii nostri vorbesc si limba engleza, asa ca puteti folosi acest serviciu si in cazul in care asteptati musafiri din alte parti ale lumii.

Astfel, asigurandu-va transferul de la si catre aeroportul Traian Vuia din Timisoara prin inchirierea unei masini cu sofer din Timisoara, veti scapa de stresul provocat de aglomeratia traficului si va veti putea bucura din plin de calatoria dumneavoastra.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum