GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transferul de la aeroport – sfaturi de luat în calcul

Novum Timisoara / Noutati  / Transferul de la aeroport – sfaturi de luat în calcul

Transferul de la aeroport – sfaturi de luat în calcul

Servicii profesionale de inchirieri masini cu sofer pentru transfer aeroport

Dacă încă nu ați găsit firma potrivită pentru o călătorie de afaceri, care să transfere în deplină siguranță invitații pe tot parcursul delegației, atunci compania Novum vă stă la dispoziție. În cadrul firmei noastre veți descoperi servicii de închirieri mașini în Timișoara de înaltă calitate, care se potrivesc și celor mai pretențioase gusturi. Serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum sunt disponibile la prețuri foarte accesibile, astfel încât oricine să își poată închiria mașina mult dorită, fără să fie nevoit să cheltuiască sume exorbitante de bani.

Atunci când vorbim despre o călătorie de afaceri, tot mai mulți angajați călătoresc cu avionul, fiind o alternativă rapidă, dar și profesională, perfectă pentru asemenea situații. Cu toate acestea, o dată cu aterizarea invitaților, este esențial să aveți la dispoziție și o mașină business, care să preia în deplină siguranță oaspeții și să îi transfere la unitatea de cazare. Însă, cum alegem mașina perfectă într-un astfel de caz? La această întrebare vom răspunde în cadrul articolului de astăzi, oferindu-vă trei sfaturi de luat în calcul, pentru a alege mașina ideală pentru delegații! Haideți să vedem ce am pregătit!

Țineți cont de dorințele oaspeților!

O dată ce veți afla ce musafiri vor veni în cadrul firmei, este esențial să îi cunoașteți cât mai bine, pentru a alege o mașină dotată cu tot ceea ce trebuie, pentru ca experiența să fie una cât mai plăcută posibil. Ca un mic pont, nu uitați ca mașina să fie dotată cu numeroase încărcătoare, atât pentru laptop-uri, cât și pentru telefoane, deoarece aceste gadget-uri nu lipsesc niciodată în mediul de afaceri. De asemenea, dacă există persoane fumătoare, nu uitați să țineți cont și de această particularitate, pentru ca întregul eveniment să fie un real succes.

Mențineți permanent legătura cu șoferul mașinii!

O dată ce veți afla ce itinerariu vor avea invitații, este foarte important să îl comunicați în detaliu șoferului care va transporta musafirii. Mai mult decât atât, deoarece am menționat câteva lucruri la punctul anterior cu privire la dorințele oaspeților, nu uitați să le comunicați și pe acestea șoferului. Astfel, acesta va ști concret cum să se comporte și cum să trateze situația, pentru ca totul să fie perfect, iar experiența invitaților să fie una cât mai plăcută posibil. Organizarea și comunicarea reprezintă elementele cheie în asemenea situații!

Optați pentru o companie profesionistă!

Atunci când vorbim despre mediul de faceri, este de la sine înțeles faptul că totul trebuie să fie impecabil, foarte bine pus la punct și perfect organizat. Așadar, pentru ca totul să se desfășoare ireproșabil, sugestia noastră este să vă orientați către o companie ce oferă servicii de calitate, dar, mai ales, sigure. Iar pentru a face acest pas, nu uitați să vă ajutați de experiențele altor clienți, iar pe baza recenziilor citite, să luați o decizie care să se potrivească cerințelor și dorințelor dumneavoastră, și, implicit, pe cele ale invitaților dumneavoastră.

Call Now ButtonSuna Acum