GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport pentru ceremonii Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport pentru ceremonii Timisoara


rent-a-car-timisoara-mercedes-e-classIn cazul in care organizati o ceremonieori o festivitate de premiere in Timisoara, problema transportului participantilor nu ar trebui sa va preocupe. Organizarea unui astfel de evenimente presupune un volum extrem de mare de munca si necesita o mare atentie la detalii, asa ca o grija  suplimentara, precum cea a transportului, ar putea sa compromita buna desfasurarea a evenimentului dumneavoastra. De aceea, Novum Rent a Car Timisoara va pune la dispozitie un serviciu de transport pentru ceremoniile din Timisoara, care va permite  inchirierea de masini pentru transportul de persoane din Timisoara.

Acest serviciu este potrivit pentru nevoile de transport ale scolilor sau universitatilor din Timisoara, unde au loc frecvent astfel de ceremonii. De asemenea, puteti apela la serviciul nostru de transport pentru ceremonii din Timisoara si atunci cand trebuie sa gasiti un miloc de transport pentru turistii veniti in Timisoara care participa la un astfel de eveniment sau, in general, pentru transportul grupurilor mari de persoane din Timisoara.

Iar in cazul in care la ceremonie aveti invitati speciali, cu statut de VIP, avem si pentru aceasta categorie solutia de transport potrivita. Pentru transportul VIP la ceremoniile din Timisoara, nu trebuie sa va faceti griji privind confortul sau siguranta invitatilor dumneavoastra.  Masinile pe care le oferim spre inchiriere o sa va atinga si cele mai exigente asteptari.

Trebuie mentionat ca puteti apela la serviciul nostru de transport pentru  ceremonii si daca evenimentul are loc in afara Timisoarei ori daca participantii vin din alt oras, deoarece inchirierile auto de la Novum Rent a Car Timisoara se pot face si pentru a asigura transferul intre orase.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum