GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport consulate, ministere, ambasade Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport consulate, ministere, ambasade Timisoara


Rent a Car Timisoara Ieftin - Inchirieri Masini TimisoaraTimisoara este un oras  important pe harta diplomatica a Europei. Exista frecvent in Timisoara evenimente importante, ceremonii sau sedinte care au ca invitati ministri, ambasadori, consuli sau diplomati. Toate aceste persoane au nevoie de un mijloc de transport sigur si comod, atat in oras, cat si in deplasarile pe care trebuie sa le faca. Din acest motiv, compania Novum Rent a Car din Timisoara a creat un serviciu special de transport pentru consulateministere si ambasade in Timisoara.

Daca va intrebati in ce consta, concret, serviciul de transport pentru consulate, ministere si ambasade, ei bine, acesta este practic un serviciu de rent a car cu sofer, disponibil in Timisoara, conceput pentru  transportul persoanelor cu functii importante in institutiile de stat, in Timisoara si in afara acesteia.

Fie ca persoanele respective au nevoie de:
transfer la aeroportul din Timisoara sau de un mijloc
transportin delegatii cu plecare din Timisoara, serviciul
transport pentru consulateministere si ambasade oferit de Novum Rent a Car Timisoara nu ii va dezamagi .

De asemenea, servciul poate fi solicitat si pentru a rezolva problema transportului pe distante mai mari, precum  transportul intre Timisoara si Bucuresti.

Inchirierile auto se fac de la sediul nostru din Timisoara. Masinile oferite spre inchiriere sunt masini noi, recunoscute pentru calitatea si siguranta oferite, iar soferii sunt profesionisti desavarsiti, vorbitori de limba engleza, asa ca vor satisface chiar si cele mai exigente pretentii.

In concluzie, daca sunteti vreodata in cautarea unui mijloc de transport pentru persoane din consulateministere si ambasade, Novum Rent a Car Timisoara va sta la dispozitie.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum