GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport cu Sofer Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport cu Sofer Timisoara


Rent a Car cu Sofer Timisoara | Rent a Car Timisoara

Atunci cand plecati din Timisoara pentru calatorii in tara sau in strainatate, fie ele in interes personal sau de afaceri, transportul cu sofer  Timisoara este cea mai buna varianta. De ce? Pentru ca va scapa de stresul provocat uneori de traficul aglomerat si va permite sa va bucurati de calatorie.

Serviciul de transport cu sofer oferit de Novum Rent a Car Timisoara este de fapt un serviciu de rent a car cu sofer Timisoara, perfect atat pentru transportul local, in Timisoara, cat si  pentru transferul intre orase. Exista foarte multi timisoreni care, prin prisma serviciului, se confrunta adesea cu problema unui mijloc de transport comod si rentabil intre Timisoara si Bucuresti. Transportul cu sofer din Timisoara este o solutie perfecta la aceasta problema, deoarece va scapa de oboseala drumului si va permite sa va rezolvati problemele de serviciu chiar in timpul deplasarii.

Asadar, atunci cand aveti nevoie de un serviciu bun pentru transportul persoanelor din Timisoara, va recomandam sa apelati cu incredere la serviciul nostru de transport cu sofer Timisoara. Procesul de inchiriere auto are loc in Timisoara, este simplu si rapid, iar serviciul nostru de inchiriere masini Timisoara va pune la dispozitie doar masini noi, sigure si de capacitati diferite, in functie de nevoile dumneavoastra. Nu trebuie sa va preocupe nici calitatea soferilor, va garantam ca sunt adevarati profesionisti.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum