GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport Delegatii Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport Delegatii Timisoara


Rent a Car Timisoara - Mercedes Benz V-Classe

In ultimii ani, relatiile profesionale intre diferitele filiale ale companiilor multinationale care au sedii in Timisoara si in alte orase din tara sau din strainatate au devenit din ce in ce mai intense. Astfel ca pentru unele persoane, transportul in delegatii, din Timisoara, ridica o serie de probleme cu privire la eficienta si gradul de confort al calatoriilor.

De aceea, Novum Rent a Car Timisoara a creat un serviciu special  de  transport pentru delegatiile cu plecare  din  Timisoara dedicat persoanelor din Timisoara. Acesta este de fapt un serviciu de rent a car cu sofer in Timisoara care poate fi solicitat pentru calatoriile in tara si strainatate, dar si pentru transferul de la/la aeroportul Traian Vuia din Timisoara. Asadar, puteti apela la acest serviciu nu doar pentru transportul efectiv in delegatii, ci si atunci cand calatoriti cu avionul din Timisoara, dar aveti nevoie de un mijloc de transport pana la aeroport.

Inchirierea masinilor cu sofer din Timisoara, din cadrul serviciului  de transport pentru delegatii disponibil in Timisoara va va asigura o calatorie placuta si lipsita de griji. soferii nostri sunt profesionisti cu experienta, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme cu privire la siguranta pasagerilor. in plus, masinile de Novum Rent a Car sunt masini noi, de calitate, asa ca nici conforul pasagerilor nu ar trebui sa va preocupe.

Inchirierea auto se face la sediul companiei Novum Rent a Car din Timisoara, iar vehiculele pe care le veti avea la dispozitie in urma serviciului de inchiriere masini Timisoara apartin unor branduri recunoscute pentru calitate si siguranta.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum