GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport Oficialitati Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport Oficialitati Timisoara


Inchirieri Auto Timisoara - Transport OficialitatiTimisoara, din fericire, nu duce lipsa de evenimente culturale ori diplomatice de mare anvergura. Drept urmare, exista un flux permanent de oficialitati din Timisoara ori din tara care calatoresc catre sau dinspre orasul de pe Bega si care se confrunta cu problema gasirii unui mijloc de transport adecvat. Pentru aceasta categorie speciala de clienti, compania Novum Rent a Car Timisoara a creat un serviciu special, anume serviciul de transport oficialitati Timisoara.

Fie ca aveti nevoie de transport pentru delegatii oficiale in Timisoara, ori de transport pentru membrii consulatelor/ministerelor/ambasadelor din Timisoara, va oferim un serviciu de inchiriere masini Timisoara in cadrul caruia va punem la dispozitie masiini sigure, de calitate inalta, pentru ca transportul persoanelor importante care vin sau pleaca din  Timisoara sa se desfasoare in conditii optime.

Dupa cum am mai spus, serviciul de transport pentru oficialitati Timisoara acopera toate nevoile de transport pe care le-ati putea avea, de la transportul la ceremoniile organizate in Timisoara si transportul la aeroportul Traian Vuia din Timisoara, la transportul intre orase, indiferent de distante. Astfel, puteti apela la acest serviciu daca aveti nevoie de un mijloc de transport pentru rute mai scurte, precum TimisoaraArad sau TimisoaraOradea, sau mai lungi, precum TimisoaraBucuresti.

Inchirierea auto pentru transportul de oficialitati se face de la sediul Novum Rent a Car Timisoara. Garantam pentru calitatea masinilor oferite spre inchiriere si pentru profesionalismul soferilor nostri.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum