GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport pentru grupuri Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport pentru grupuri Timisoara


inchirieri-microbuze-timisoaraNe confruntam frecvent cu problema gasirii unei solutii de transport rentabil pentru grupurile din Timisoara. Unele variante sunt prea  costisitoare, alte sunt limitate privind capacitatea sau orarul. De aceea, aproape de fiecare data  cand planificam un concediu impreuna cu grupul de prieteni ori cand avem de facut o calatorie in tara sau in strainatate in interes de afaceri impreuna cu colegii de lucru, este destul de greu de gasit un mijloc de transportde persoane ieftin si de  calitate in Timisoara.

Din fericire, compania Novum Rent a Car din Timisoara s-a gandit la aceasta problema si va pune la dispozitie un serviciu  dedicat transportului pentru grupurile din Timisoara. Prin serviciul nostru de inchiriere masini Timisoara, veti asigura transportul grupurilor de persoane din Timisoara in conditii sigure si in confort maxim. Puteti inchiria un microbuz cu o capacitate de 8+1 locuri sau o masina cu capacitate standard, in functie de nevoile dumneavoastra particulare.

Serviciul de transport pentru grupuri oferit de Novum Rent a Car Timisoara poate fi folosit si pentru transportul turistilor veniti in Timisoara, soferii nostri fiind fara exceptii vorbitori de limba engleza. De asemenea, daca urmeaza sa calatoriti cu avionul, va punem la dispozitie servicii de transfer de la/la aeroportul din Belgrad sau Budapesta.

Inchirierea auto pentru transportul pentru grupuri se face de la sediul nostru din Timisoara.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum