GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport pentru teambuilding Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport pentru teambuilding Timisoara


Inchirieri Auto Timisoara - Transport TeambuildingDin ce in ce mai multe companii multinationale din Timisoara organizeaza team buildinguri pentru angajati, sub forma unor calatorii in tara sau in strainatate, in care se imbina utilul cu placutul, in incercarea de a consolida relatiile dintre angajati. Aceste activitati au dus la nasterea unei nevoi din ce in ce mai mari pentru un mijloc de transport de calitate si rentabil pentru grupurile din Timisoara. Din acest motiv, compania Novum Rent a Car din Timisoara a creat un serviciu de transport special pentru excursiile de tip teambuilding din Timisoara.

Acest serviciu permite companiilor multinationale sa  asigure  transportul persoanelor din Timisoara care vor lua parte  la teambuilding prin inchirierea de masini din Timisoara. Masinile au capacitati diferite, in functie de dimensiunea grupului din Timisoara care are nevoie de transport in calatoria respectiva.

Serviciul de transport pentru teambuilding Timisoara poate viza  calatorii pe rute mai mari, precum transportul de la  Timisoara la Bucuresti, sau pe distante mai scurte. in plus, pentru calatoriile in strainatate, compania Novum Rent a Car din Timisoara va pune la dispozitie si un serviciu de inchiriere auto cu sofertot  in Timisoara, pentru transportul la aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

Asadar, nu are importanta dimensiunea grupului de persoane pentru care aveti nevoie de un mijloc de transport in teambuiding si nici distanta dintre Timisoara si destinatia pe care ati ales-o. Oricare ar fi preferintele si nevoile dumneavoastra, Novum Rent a Car va incerca intotdeauna sa vi le satisfaca prin servicii rentabile si de calitate.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum