GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport petreceri private Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport petreceri private Timisoara


Transport Evenimente - Inchirieri Auto TimisoaraOcaziile deosebite din viata noastra merita sarbatorite cum se cuvine si este pacat sa lasam o problema precum este cea a transportului de la/la o petrecere privata sa ne afecteze buna dispozitie. De aceea, compania Novum Rent a Car din Timisoara pune la dispozitia clientilor sai un serviciu conceput tocmai pentru rezolvarea problemei transportului specifice petrecerilor private care au loc in Timisoara sau in imprejurimile acesteia.

Daca organizati o petrecere privata in Timisoara, va puteti confrunta cu urmatoarele probleme  privind transportul: transportul invitatilor VIP in Timisoaratransportul persoanelor din Timisoara care participa la eveniment si transportul trupelor de muzica invitate sa cante la petrecerea dumneavoastra din Timisoara.

Din fericire, avem solutii pentru fiecare dintre aceste probleme. Pentru invitatii VIP, precum si pentru transportul trupelor de muzica, va punem la dispozitie servicii de transfer de la/la aeroportul Traian Vuia din Timisoara, un servciu de transport local cu sofer in Timisoara, precum si un serviciu de transport cu sofer pana la locatia din Timisoara a petrecerii dumneavoastra. De asemenea, si transportul persoanelor invitate se poate face tot prin inchirieri auto impreuna cu un sofer, din Timisoara.

Asadar, apeland la serviciile Novum Rent a Car de inchiriere masini cu sofer din Timisoara, transportul nu va mai reprezenta o problema atunci cand veti organiza o petrecere privata.

Masinile pe care le oferim spre inchiriere in cadrul servciului de transport pentru petreceri private din Timisoara sunt masini noi, ale unor branduri recunoscute, iar soferii nostri sunt adevarati profesionisti.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum