GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport pentru scoli, universitati si gradinite Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport pentru scoli, universitati si gradinite Timisoara


Transport pentru Scolie, Gradinite, Universitati - Rent a Car TimisoaraPentru situatiile in care aveti nevoie de un mijloc de transport ieftin si eficient pentru calatoriile organizate de institutiile de invatamant, puteti apela cu incredere la serviciul de rent a car cu sofer din Timisoara creat de Novum  Rent a Car Timisoara special pentru transportul persoanelor din scolile, universitatile si gradinitele din Timisoara.

Daca organizati o excursie si aveti nevoie de un mijloc de transport sigur pentru elevii unei scoli din Timisoara, studentii  unei universitati din Timisoara sau pentru copiii din gradinitiele din Timisoarainchirierea unei masini de la Novum Rent a Car, impreuna cu unul dintre soferii nostri,  este solutia de care aveti nevoie.

Dar serviciile noastre nu se adreseaza doar calatoriilor dedicate elevilor si studentilor. Daca lucrati intr-o institutie de invatamant, puteti apela la servciul de inchiriere masini Timisoara si pentru calatorii oficiale, in scop de serviciu, spre exemplu, pentru transportul in delegatii al angajatilor din scolileuniversitatile sau gradinitile din Timisoara.

Asadar, daca lucrati intr-o  scoalauniversitate sau gradinita din Timisoara si aveti nevoie de un mijloc de transport pentru grupuri de angajati sau cursanti, va recomandam sa apelati la servciul de inchiriere auto special creat de Novum Rent a Car Timisoara pentru transportul pentru scolile, gradinitele si universitatile din Timisoara.

Va garantam ca deplasarile dumneavoastra se vor face in conditii de maxim confort si siguranta, in masini noi, ale unor branduri recunoscute si cu soferi cu experienta.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum