GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport pentru televiziuni Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport pentru televiziuni Timisoara


inchirieri-microbuze-timisoaraMunca in televiziune poate fi caracterizata printr-un singur cuvant: dinamism. Reporterii sunt mereu pe drumuri, pentru a surprinde cele mai fierbinti informatii pe teren, iar invitatii vin si pleaca in permanenta din platourile emisiunilor. De aceea, este aproape vital sa existe un mijloc de transport cu sofer dedicat televiziunilor din Timisoara.

Din fericire, compania Novum Rent a Car Timisoara ofera un serviciu de rent a car pentru a rezolva problema transportului pentru televiziunile din Timisoara. Serviciul de transport pentru televiziunile din Timisoara acopera orice nevoie a unei televiziuni de a transporta una sau mai multe persoane la o anumita destinatie din Timisoara.

Poate fi vorba de situatia in care un reporter impreuna cu un cameraman au nevoie de un mijloc de transport la o ceremonie oficiala organizata in Timisoara sau, de ce nu, au nevoie de transport la un club din Timisoara  unde are loc un concert important.

De asemenea, serviciul de transport pentru televiziuni permite si inchirierea unei masini din Timisoara pentru transportul de grupuri  in Timisoara sau in afara ei, ori pentru transferul de la/la aeroportul Traian Vuia din Timisoara. Masinile noastre sunt noi, de cea mai buna calitate, iar soferii cu care lucram sunt adevarati profesionisti, asa ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la calitatea deplasarilor dumneavoastra.

Asadar, daca veti apela la serviciul de inchiriere auto creat de Novum Rent a Car pentru transportul dedicat televiziunilor din Timisoara, veti scapa de grija transportului si va veti putea dedica timpul aspectelor legate de profesia dumneavoastra.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum