GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport turisti si calatorii Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport turisti si calatorii Timisoara


transport-turisti-si-calatoriiTimisoara este fara indoiala un oras turistic. Granitele nu mai reprezinta de mult un impedient in calea celor ce au un spirit calator, lucru care ne bucura pe noi, cei de la Novum Rent a Car. Tocmai din acest motiv, am creat un serviciu special de transpor pentru turistii care vin in orasul de pe Bega, dar si pentru calatorii cu plecare din Timisoara.

Problema mijlocului de transport nu ar trebui sa va afecteze bunul mers al calatoriilor cu plecare din Timisoara, fie ele in tara sau in strainatate,  si nici nu ar trebui sa opreasca turistii din a mai vizita Timisoara. De aceea, pentru orice problema legata de transportul pentru turisti si calatoriile cu plecare din Timisoara, va recomandam sa apelati la serviciile noastre de inchirieri auto Timisoara.

De fiecare data cand aveti nevoie de un mijloc de transport de persoane sigur si confortabil in Timisoara, Novum Rent a Car va sta la dispozitie. si pentru ca stim ca transportul pentru turisti si calatoriile din Timisoara necesita o serie de conditii aparte, va garantam calitatea vehiculelor noastre si profesionalismul soferilor nostri.

Tot din dorinta de a va face excursiile cat mai placute, va punem la dispozitie si un serviciu de rent a car pentru microbuze, tot in Timisoara, astfel incat sa putem asigura si transportul unor grupuri mai mari de persoane din Timisoara. si cei care sunt in cautarea unui mijloc de transport pentru ceremoniile desfasurate in Timisoara sau in afara acesteia pot apela cu incredere la acest serviciu.

Iar daca veti merge in calatoria dumneavoastra cu avionul, va oferim serviciul de transfer aeroport, astfel incat transportul de la sau catre aeroportul Traian Vuia din Timisoara sa nu va dea batai de cap. Astfel, oricare ar fi nevoile de transport pentru turistii si calatoriile din Timisoara, ne straduim sa le satisfacem pe toate la cele mai inalte standarde.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum