GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport VIP in Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transport VIP in Timisoara


Transport VIP Timisoara - Rent a Car Timisoara

Transportul VIP in Timisoara reprezinta pentru multe persoane o adevarata provocare, pentru ca exista o serie de exigente particulare  ale transportului VIP destul de greu de indeplinit.

Persoanele foarte importante trebuie sa calatoreasca in primul rand in conditii de maxima siguranta.

In al doilea rand, confortul nu este nici el de neglijat. Mai mult decat atat, ar fi ideal ca VIP-urile venite din strainatate sa poata conversa cu soferul.

Acum insa nu trebuie sa va mai dea batai de cap aceasta problema, deoarce Novum Rent a Car Timisoara va pune la dispozitie un serviciu de  inchirieri auto cu sofer Timisoara dedicat acestei nise.

Transportul VIP Timisoara presupune, pe  scurt,  transportul unor  persoane cu statut special in Timisoara. Poate fi vorba spre exemplu, de transportul unor trupe de muzica pentru  cluburile din Timisoara, transportul pentru restaurantele din  Timisoara sau transportul pentru petrecerile private din Timisoara.

De asemenea, va oferim serviciul de inchirieri masini Timisoara si pentru transport local cu sofer inTimisoara sau transfer catre si de la aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

Apeland la serviciul de Transport VIP Timisoara oferit de Novum Rent a Car Timisoara, invitatii dumneavoastra speciali vor avea parte de un mijloc de transport comod si sigur. in plus, soferii nostri sunt vorbitori de limba engleza, asa ca nici invitatii din strainatate nu o sa se simta stingheri in masinile Novum Rent a Car.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum