GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transportul angajatilor de la/la locul de munca Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Transportul angajatilor de la/la locul de munca Timisoara


Inchirieri Masini Timisoara - Transport AngajatiDin pacate, nu toata lumea detine o masina personala, iar reteaua transportului public nu este suficient de flexibila pentru a putea asigura transportul angajatilor de la/la locul de munca din Timisoara. Autobuzele nu acopera toate zonele orasului, iar tramvaiele rareori isi respecta programul. Din aceasta cauza, foarte multe persoane fie intarzie la lucru, fie isi pierd timp pretios pe drum.

Din fericire, Novum Rent a Car Timisoara a conceput un serviciu de inchiriere masini Timisoara special creat pentru a rezolva problema transportului angajatilor de la/ la locul de munca in Timisoara.

Acest serviciu presupune, pe  larg,  inchirierea auto din Timisoara  pentru  transportul persoanelor angajate in Timisoara, fie ca este vorba de transportul catre institutiile publice din Timisoara, transportul catre institutiile financiare din Timisoara, catre companiile multinationale, societatile comerciale sau transportul catre  consulatele/ambasadele/ministerele din Timisoara. Cu alte cuvinte, oricare ar fi obiectul de activitate al organizatiei pe care o conduceti, avem o solutie potrivita pentru transportul eficient si rentabil al angajatilor dumneavoastra la locul de munca.

Masinile oferite spre inchiriere de catre compania Novum Rent a Car Timisoara sunt masini noi, de o buna calitate, astfel ca transportul angajatilor dumneavoastra de la/la locul de munca se va face in conditii de maxima siguranta si confort.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum
WhatsApp chat