GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei aplicații pentru telefoanele mobile pentru poze de vacanță reușite

Novum Timisoara / Noutati  / Trei aplicații pentru telefoanele mobile pentru poze de vacanță reușite

Trei aplicații pentru telefoanele mobile pentru poze de vacanță reușite

Inchirieri masini pentru vacante si concedii in 2020

La final, pentru a ne bucura cum se cuvine e vacanța noastră, avem nevoie și de un mijloc de transport, nu-i așa? Dacă și dumneavoastră sunteți de aceeași părere, atunci compania Novum vine în ajutorul dumneavoastră, oferindu-vă servicii de închirieri mașini din Timișoara, la prețuri de nerefuzat. Suntem întotdeauna dornici de a vă oferi tot ceea ce este mai bun, astfel că, serviciile de închirieri mașini din Timișoara sunt atent verificate, pentru ca mașinile Novum să se prezinte impecabil, fără niciun defect.

Vacanțele reprezintă o perioadă perfectă pentru a obține niște cadre superbe, de care să vă amintiți cu mare drag ori de câte ori aveți ocazia. Însă, pentru a obține cadre cu adevărat excepționale, aplicațiile pentru editarea fotografiilor sunt esențiale, astfel încât să puteți pune în valoare părțile importante ale fotografiei. Acestea fiind spuse, în cadrul articolului de astăzi vom prezenta trei aplicații foarte utile, disponibile atât pe Android cât și pe IOS. Dacă urmează să plecați într-o călătorie, cu siguranță trebuie să aveți aceste aplicații pe telefon, căci vă vor fi foarte utile!

Snapseed

Snapseed este o aplicație gratuită, ce poate fi descărcată atât din App Store, cât și din Play Store. Pe lângă posibilitatea de a accesa toate filtrele oferite de aplicație, pentru persoanele mai pretențioase, Snapseed oferă șansa de a vă crea propriul filtru, în funcție de preferințele dumneavoastră. Pe lângă acestea, după cum am menționat, aveți la dispoziție numeroase filtre, dar și clasicele opțiuni de tăiere și selectare a zonelor importante dintr-o fotografie. De asemenea, puteți opta pentru editarea selectivă, pentru a vă concentra editarea doar a unei anumite părți dintr-o poză. Iar toate acestea, exclusiv gratuit, fără a investi sume de bani lunar!

VSCO

VSCO este una dintre aplicațiile foarte cunoscute în rândul creatorilor de conținut vizual, având avantajul de a putea fi descărcată gratuit, pe Android și IOS. De asemenea, aplicația dispune de o gamă variată de filtre și opțiuni pentru a vă putea edita fotografiile, ca un adevărat profesionist. În plus, după cum bine știți, vă puteți posta fotografiile editate și în cadrul comunității VSCO, astfel încât și alte persoane să vă poată aprecia munca depusă. Mai mult decât atât, în cazul în care nu aveți inspirație pentru poze, comunitatea VSCO este alături de dumneavoastră, aici fiind postate zilnic numeroase fotografii care mai de care mai interesante.

Prisma

O altă aplicație pe care trebuie să o aveți pe telefonul mobil este Prisma. Prisma reușește că creeze adevărate opere de artă, cu ajutorul inteligenței artificiale. Astfel, dintr-o simplă fotografie, puteți obține un tablou de excepție, ce ilustrează o adevărată poveste. Așadar, dacă urmează să plecați într-o călătorie, nu ezitați să luați în bagaj și aplicația Prisma, mai ales pentru că aceasta este disponibilă pentru orice telefon mobil, indiferent de sistemul său de operare. De asemenea, nici nu cântărește absolut niciun gram la bagajul de mână sau cel de cală!

Call Now ButtonSuna Acum