GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei lucruri de evitat dacă aveți teama de zbor

Novum Timisoara / Noutati  / Trei lucruri de evitat dacă aveți teama de zbor

Trei lucruri de evitat dacă aveți teama de zbor

Servicii de rent a bus pentru transfer aeroport

Pentru a ajunge la timp în aeroport, suntem convinși de faptul că aveți nevoie de un mijloc de transport eficient, care să vă stea la dispoziție. Astfel, în cazul în care veți călători cu alți colegi sau cu un număr mare de persoane, nu ezitați să apelați la serviciile de rent a bus din Timișoara. Mai mult decât atât, pentru a totul să fie complet, puteți apela la serviciile de rent a bus din Timișoara cu șofer, oferite de compania Novum, astfel încât să ajungeți la timp la aeroport!

Servicii complete de rent a bus pentru transferul catre aeroport

Frica de zbor este una dintre cele mai întâlnite frici în rândul tuturor oamenilor. Dacă și dumneavoastră vă numărați printre persoanele cărora le este frică să urce în avion, atunci, cu siguranță sunteți curios să aflați câteva mici ponturi utile pe care să le aplicați, astfel încât să scăpați pe cât posibil de această stare. De aceea, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta trei lucruri de evitat, înainte de a vă urca în avion, deoarece acestea vă pot face să deveniți mult mai speriat cu privire la zborul pe care urmează să îl parcurgeți!

Medicamentele

Dacă aveți teamă de zbor, cel mai probabil vă gândiți să luați câteva medicamente special concepute astfel încât să scăpați măcar puțin de această stare. Cu toate acestea, sugestia noastră este să renunțați la această idee, deoarece foarte multe medicamente de acest gen nu au absolut niciun efect, creând doar iluzia că ați scăpat de frică. De asemenea, aceste pastile sunt doar un tratament de moment, deci, nu veți scăpa definitiv de această stare decât dacă veți încerca să vă confruntați teama. În plus, să nu uităm faptul că pastilele acestea sunt foarte puternice, având un impact negativ asupra stomacului.

Cafeaua

Un alt element de evitat este cafeaua, mai ales deoarece aceasta vă va face să deveniți și mai agitați, astfel că va intensifica starea de frică. De aceea, înainte de a vă urca în avion, vă sugerăm să renunțați la cafea. Cu toate acestea, dacă simțiți nevoia să beți ceva, puteți alege să beți un pahar cu apă cu lămâie sau puteți să beți un ceai cald, mai ales dacă veți călători într-o zi friguroasă și aveți nevoie de ceva pentru a vă încălzi. Însă, ideea principală este să evitați cofeina, deoarece nu vă aduce niciun beneficiu într-o astfel de situație.

Alcoolul

Nici alcoolul nu este foarte recomandat în cazul în care vă este teamă de zbor, deoarece nici acesta nu are un impact foarte mare asupra stării de frică. Chiar dacă vi se va părea că, datorită alcoolului nu veți mai ști ce se petrece cu dumneavoastră, instalându-se o stare de amețeală, în cazul în care aveți alte planuri după ce veți coborî din avion, alcoolul nu este deloc o soluție. În plus, alcoolul vă deshidratează foarte mult, iar la o presiune atât de mare cum este cea din timpul zborului cu avionul, este esențial să vă mențineți hidratat.

Call Now ButtonSuna Acum