GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Cum să utilizați eficient telefonul într-o călătorie de afaceri internațională?

Novum Timisoara / Noutati  / Cum să utilizați eficient telefonul într-o călătorie de afaceri internațională?

Cum să utilizați eficient telefonul într-o călătorie de afaceri internațională?

Servicii de inchirieri microbuze pentru calatoriile internationale

Tot ce mai aveți nevoie înainte de a vă îmbarca în avion este un mijloc de transport eficient până la aeroport. În această situație, compania Novum vă oferă servicii de închirieri mașini în Timișoara la prețuri foarte accesibile, tuturor persoanelor care își doresc o mașină rapidă, dar care să se potrivească cu preferințele lor. De asemenea, în cazul în care aveți nevoie de un șofer profesionist care să vă transporte la aeroport, serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum vi se vor potrivi perfect.

Călătoriile de afaceri în afara țării sunt, pe cât de interesante, pe atât de costisitoare, mai ales în ceea ce privește telefonia mobilă. Astfel, atunci când urmează să plecați peste hotare chiar și pentru câteva zile, este foarte important să aveți în vedere anumite chestiuni, menite să vă ajute în economisirea unor sume importante de bani. Cu toate acestea, dacă sunteți nevoit să călătoriți pentru prima dată peste hotare și nu știți concret ce ar trebui să faceți în ceea ce privește vorbitul la telefon, atunci articolul de astăzi este special pentru dumneavoastră.

Nu uitați bateria externă

Indiferent de călătoria în care veți participa, nu vă lăsați acasă bateria externă. Aceasta este foarte utilă, mai ales în momentele în care nu aveți o priză la îndemână, iar telefonul dumneavoastră rămâne fără baterie. De asemenea, un alt avantaj al bateriilor externe constă în capacitatea acestora foarte mare, de cele mai multe ori, bateriile externe permițând telefonului să fie încărcat chiar și de două ori. În plus, să nu uităm faptul că sunt foarte ușor de transportat, având un design mic, compact, de multe ori fiind un accesoriu foarte simpatic. Cu siguranță nu ar trebui să le lăsați acasă!

Optați pentru Wi-Fi

O dată ce ajungeți la hotel, interesați-vă dacă puteți să vă conectați la rețeaua wi-fi a hotelului dumneavoastră, tocmai pentru a nu fi nevoit să vă sunați prietenii sau familia folosind roaming-ul, deoarece prețurile ating cote destul de mari. Astfel, prin intermediul internetului gratuit, puteți vorbi cu cei de acasă, fără a plăti niciun cost suplimentar, prin intermediul aplicațiilor pentru socializare, foarte cunoscute în rândul pasionaților de tehnologie și nu numai. În cazul în care hotelul nu vă oferă acest serviciu, nu ezitați să luați legătura cu un reprezentant de la compania de telefonie mobilă, pentru a vă putea oferi un router portabil pentru internet.

Nu uitați de modul avion

Atunci când aducem în discuție o călătorie în interes de serviciu, cu siguranță sunteți nevoit să zburați cu avionul. Astfel, dacă vă așteaptă un drum lung cu avionul, nu uitați să vă setați telefonul pe modul avion, pentru a putea avea acces la câteva aplicații din cadrul telefonului mobil. Chiar dacă activați acest mod, veți avea acces la aplicații importante precum notițe, cameră și multe altele, în general, fiind interzise aplicațiile ce necesită conexiune la internet.

Call Now ButtonSuna Acum