GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei reguli de respectat în avion

Novum Timisoara / Noutati  / Trei reguli de respectat în avion

Trei reguli de respectat în avion

Servicii rent a bus pentru transport spre aeroport

Dacă ați planificat să călătoriți alături de un grup mare de prieteni, dar aveți nevoie de un mijloc de transport care să vă conducă la aeroport, atunci serviciile de rent a bus din Timișoara oferite de compania Novum sunt soluția salvatoare. De asemenea, serviciile de rent a bus din Timișoara oferite de compania Novum sunt întotdeauna la dispoziția clienților cu cele mai bune avantaje, pentru ca experiența dumneavoastră și a colegilor dumneavoastră să fie cât mai plăcută posibil.

Un serviciu de rent a bus te poate scapa de multe batai de cap

Zborul cu avionul nu este doar un moment în care vă petreceți timpul făcând lucruri mai mult sau mai puțin utile, ci și momentul în care educația își spune cuvântul. De aceea, comportamentul este foarte important, astfel încât toți pasagerii să se simtă bine unii cu ceilalți, iar zborul să fie o adevărată plăcere. Astfel, în cadrul articolului de astăzi vom discuta despre cele trei reguli esențiale pe care ar fi bine să le respectați în timpul zborului, în cazul în care nu ați știut până la momentul actual. Vă asigurăm că vă vor fi foarte utile!

Nu puneți bagajul orizontal

Unul dintre cele mai importante sfaturi de respectat atunci când sunteți în avion este bagajul, ce ar trebui să fie așezat întotdeauna longitudinal și nu orizontal. De ce? Pentru că, în cazul în care îl veți așeza orizontal, iar pilotul va face o mișcare puțin mai bruscă cu avionul, pentru a evita un pericol, sunt șanse foarte mari ca bagajul dumneavoastră să cadă. De aceea, înainte de a vă face confortabil, nu uitați să aveți mare grijă de modul în care vă așezați bagajul de mână în partea de sus a avionului, pentru ca acesta să fie în siguranță.

Alegeți o pernă pentru somn specială

Dacă vreți să vă bucurați de un somn liniștit pe toată durata zborului, atunci sfatul nostru este să optați pentru o pernă special concepută pentru călătorii, pe care să o puneți după gât. Astfel, pe lângă faptul că aceasta ocupă un spațiu destul de mic în bagaj, vă veți putea relaxa în adevăratul sens al cuvântului, iar somnul dumneavoastră va deveni mult mai odihnitor. Așadar, pentru iubitorii somnului din avion, recomandăm să nu vă lăsați acasă pernele pentru călătorie, căci le veți duce lipsa, mai ales dacă vorbim despre un zbor mai lung.

Vorbiți în șoaptă

Deoarece împărțiți spațiul cu alte persoane, în cazul în care vreți să vorbiți cu o altă persoană, vă recomandăm să o faceți șoaptă, tocmai pentru a nu deranja restul pasagerilor. Nimic nu este mai frustrant decât să fii deranjat de o persoană care vorbește prea tare în avion. De asemenea, același sfat este valabil și în cazul în care vreți să vorbiți cu o persoană care se află la bordul aeronavei, și anume un angajat al companiei aeriene respective. Astfel, vă asigurăm că toți pasagerii vor avea parte de un zbor plăcut, iar experiența va fi foarte relaxantă pentru fiecare.

Call Now ButtonSuna Acum